Hallo allemaal, ik ben Anna en mijn bijdrage gaat over de mooie borsten die ik vaak zie bij andere vrouwen.

Zelf ben ik niet echt tevreden over de mijne. Met mooie borsten bedoel ik volle borsten. Ze hoeven niet recht vooruit te steken want dat is uitsluitend weggelegd voor de jonge meiden en dan met de kleinere cup maten. Ik heb zat hangborsten gezien die toch prachtig waren omdat ze toch echt vol waren. Als het dan minstens om een c cup gaat zou het al vreemd uitzien als ze perfect horizontaal van je af staan. Ik heb dat wel gezien met behulp van implantaten, maar mooi vind ik het niet, ik vind dat onecht uitzien want puur natuur zijn ze nooit zo. Dus het geen ik wil bereiken met deze pillen is vollere borsten, groter hoeft niet, ik vind ze meer dan groot genoeg, hangen doen ze ook, maar zoals ik al zei, dat is niet erg in mijn optiek, de hoofdzaak is dat ze goed gevuld zijn.

Als je ze dan nog netjes ondersteund met de juiste bikini top of b.h. dan ziet het er best leuk uit. Daar heb ik voorbeelden genoeg van gezien in de sauna, op het strand het zwembad enzovoorts. En zo wil ik mezelf ook zien. Het is tenslotte een mooier bezit dan een duur horloge. Dat zegt de medemens eigenlijk niks in de situaties die ik bedoel. Sierraden zijn nooit een vervanging van een mooi figuur. Nu heb ik al gelezen dat het een kuur van lange adem is en dat het nooit op enkele weken mogelijk is, dus dit Jaar kan ik het wel vergeten dat mijn wens op deze manier in vervulling gaat, nog enkele Maanden dan is het alweer herfst helaas.

Maar goed een mens moet wat te wensen overhouden anders klopt het ook niet heb ik al vaker horen zeggen. Maar goed ik ga beginnen en met wat geluk komt ik toch wat sneller in de goede richting, bij iedereen is het tenslotte anders, elk lichaam reageert anders, dus wie weet zit ik bij de gelukkigen. Zo niet dan ben ik volgend Jaar bij de eersten hoop ik dan. Nu starten voor het volgende zomer seizoen is in elk geval wel ruim op tijd, dan zitten er tenslotte 9 Maanden tussen, dan moet het tij ruimschoots gekeerd zijn neem ik aan en heb ik dan de borsten zoals ik ze mooi vind. Allen de groeten en veel succes.