Beste lotgenoten, mijn naam is Cheyenne, ik heb net als jullie interesse in producten die mijn borsten zouden kunnen verfraaien, ik heb deze interesse al langer en ben ook al langer het internet aan het afspeuren naar mogelijke hulp middelen op natuurlijke basis. Van dit product heb ik artikelen gevonden van 20 Jaar geleden!

Dat vind ik best belangrijk, als het niet deugde zou het immers al lang uit de roulatie zijn denk ik. Ik lees veel en graag, zodoende vind ik deze site erg leuk er staan veel onder houdende verhalen op en de meesten zijn best leuk geschreven, dus al zou ik dit product niet proberen dan nog vind ik het een prachtige site die niet verveeld met reclame slogans die ronduit vervelen omdat ze allemaal op onmogelijkheden gebaseerd zijn. Leuke van internet is, je kunt nu over hele Wereld bekijken wat er aangeboden word om je borsten te vergroten.

Alleen al in Engeland staan er meer dan 70 pagina,s vol met aanbiedingen, helaas hebben ze allen dezelfde merkwaardige fout, ze beloven te veel van het goede, het lijkt er ook erg op dat ze elkaar achterna schrijven en er dan een schepje bovenop doen. Ook zijn er bedrijfjes die volgens de Kamer van Koophandel geen personeel hebben en zich toch presenteren als een concern met duizenden medewerkers. Ook leuk wat men zich verzint om betrouwbaar over te komen, op mij in elk geval niet. Ik ben wel degelijk van plan iets te gaan proberen, maar wat, om geld en tijd te verknoeien aan middeltjes die mij grote borsten beloven in no time ? daar heb ik geen zin in.

Van dit product heb ik artikelen gevonden van 20 Jaar geleden!

Trouwens wat is in no time. 1 uur of zo ? Je borsten zijn toch geen zwemband die je even opblaast. Kort en goed, hopeloos veel onzin aan de horizon, zoveel zelfs dat ik de hoop op serieuze benadering van het euvel reeds opgegeven had. Blijft toch de wens op grotere borsten, maar hoe en met wat. Ik ken meiden die proberen al jaren 6 producten per Jaar, zonder enig resultaat. Dat wil ik eigenlijk niet na gaan doen. Maar de rest van mijn fitte leven rondlopen met te kleine borsten die echt mis staan bij mijn totale verschijning dat zie ik ook niet zitten, ik ben nogal een flinke volslanke meid, bij mijn uitstraling zouden een paar volle behoorlijke borsten echt goed passen. Trouwens, dan lijkt de rest ook slanker, ik heb zat dames gezien met mijn figuur, maar dan met grote bosten en die leken slanker dan ik. Dus ik zal er nog eens een nacht over slapen wat ik nu ga proberen, buiten dit product heb ik nog iets gezien waarvan ik dacht dat zou ook wel kunnen. Ook daar geen broodje Aap verhalen.

Dus morgen vroeg ga ik bestellen, of dit middel of dat andere middel dat me serieus leek. Ik weet in elk geval van mijn kennis wat ze de afgelopen jaren gebruikt heeft in de hoop dat het haar borsten zou vergroten, dus die lijst kan ik alvast overslaan als mogelijke optie om mijn wens in vervulling te laten gaan. Ik kan me ook voorstellen dat als je binnen 8 weken nog niks bespeurt of niks voelt als gevolg van het geen waar je mee bezig bent dan kun je het wel vergeten dat er nog wat gaat gebeuren in de wetenschap, dat ermee doorgaan geen enkele zin heeft, als een middel al iets doet dan vind ik dat je binnen 8 weken zeker iets moet merken. Dat komt wel overeen met het hier aangeboden start pakket, dat is voor 8 weken minimaal.

Dat is al wat anders dan in no time wat ik ergens gelezen heb. Zal wel een man geschreven hebben die denkt dat we allemaal blond zijn. Trouwens meiden, als ik de waslijst aan penis vergrotende middeltjes die de revue gepasseerd zijn op mijn scherm op een rijtje zet, kom ik toch tot de conclusie dat er ontzettend veel blonde mannen moeten zijn, want dat zijn voor 99%  aanbiedingen waar de dwaasheid vanaf straalt. Althans dat is mijn visie op dat soort zaken. Nou jullie allen succes met jullie wensen, morgen ga ik starten in de hoop op grotere borsten, of met dit of het ander of ik probeer beide om de beurt dat kan ook nog.

Met vriendelijke groetjes, Cheyenne.