Blijven mijn borsten nu voor de rest van mijn leven onveranderbaar met natuurlijke pillen voor grotere borsten. Zalfjes, massage, sport, stimulatie en koude douches. Ik heb het na vele jaren experimenteren nu wel gehad met mijn geduld. Ik wil resultaat! Wie helpt? Wie heeft de oplossing? Het perfect middel om mijn borsten te laten groeien.

Ik heb nu al zoveel uitgegeven aan producten voor grotere borsten.  Ik heb zo ongeveer alles geprobeerd wat enigzins binnen mijn budget kwam. Als ik dat bij elkaar optel kom ik toch een eind richting de 1000 Euro. Verdeeld over 45 potjes van verschillende merken is dat op zich niet zo veel. Ongeveer €22,50 per potje gemiddeld waar ik van dacht, yes dit gaat het worden. Dus niet helaas!

Het succes van de een, is geen garantie voor de ander

Nu zit ik hier bij Natural push up en mag mijn verhaal mailen met de belofte dat ze het plaatsen. Dit product heb ik nog niet geprobeerd want het kost al meer dan alles wat ik geprobeerd heb en overtuigd dat dit product me gaat helpen aan grotere borsten ben ik ook niet. Onder andere omdat ze hier zelf zeggen het succes van de een is geen garantie voor de ander. Lijkt wel een aandelen brochure. Dus er is geen garantie dat het werkt voor mij. Gezien mijn des illusies bij de rest wat ik allemaal getest heb, kan ik me dat voorstellen. Eigenlijk zou ik simpel zijn als ik überhaupt nog ergens aan begin.

Nu is de verschijning vorm van dit product wel wat serieuzer dan de potjes met afbeeldingen van slanke dames met een F cup die ik eigenlijk in mijn normale leven nooit ergens tegen kom. Ook de mega claims ontbreken die ik zo graag zag in het verleden. Binnen de kortste keren een prachtige volle boezem, onmiddellijk zichtbaar grotere borsten, enz. Dat lees ik hier in elk geval niet en met mijn ervaringen wil ik het ook niet meer lezen want het is nonsens. Het bestaat gewoon niet als je er over na denkt. Wat onmiddellijk grotere borsten?! Met een ventiel in de tepels en de fiets pomp erop, dat is dan de optie. Als je erover nadenkt, wat ik nooit deed helaas.

Grotere borsten hysterie

Ooit gehoord van big breast madness, of grotere borsten hysterie? Nou perfect dat is wat ik heb volgens mijn partner. Die zelf wel weet te vertellen dat mijn borsten wat aan de kleine kant zijn. Nu wilde ik mijn ervaringen, openbaar maken bij die fantasten van die geweldige verhalen. Al diversen gemaild, maar geen respons en geen plaatsing. Nu hebben de fantasten met hun giga goede potjes met borst vergrotende pillen ook geen zin in het plaatsen van mijn des illusies door hun producten en mooie verhalen. Dus ik eet mijn schoenen op als het hier wel geplaatst word. Eigenlijk zouden ze het niet eens hoeven te plaatsen omdat ik Natural push Up nooit geprobeerd heb.

Ik ben gewoon op zoek naar een forum om mijn bedroevende ervaringen met borst vergrotende pillen openbaar te maken. Ik ben dan ook aangenaam verrast als mijn verhaal hier geplaatst wordt. Ik ga voor de hier aangeboden pillen ook geen reclame maken in de zin van ''yes nu heb ik het ontdekt van deze pillen krijg je grotere en mooiere borsten,, want ik heb ze niet eens geprobeerd. Voor het zelfde geld is het dezelfde onzin in een duurdere verpakking. Nou, ben benieuwd of dit geplaatst word, zou wel erg dapper zijn. Toch afkomstig van een gedupeerde die nergens meer in gelooft.