Beste lezers, mijn naam is Helen, ben begonnen met Natural Push Up een week of 5 geleden, ik heb een start pakket gekocht en op hoop van zegen gestart met de kuur. Ook ik ik heb van alles en nog wat geprobeerd op natuurlijke basis. ik hoop nu echt dat het dit keer zin heeft, ik krijg wel af en toe steekjes in mijn borsten en jeuk aan de tepels, wellicht is dat een goed teken.

 Kan ook inbeelding zijn want de wens is de meester van de gedachten en dat geld zeker voor mij want ik probeer al jaren allerhande producten. Ik zou dus onvoorstelbaar blij zijn als er nu echt wat zou gebeuren, ik ben mijn te slappe borsten beu, andere vrouwen hebben in bikini twee bolle wangen boven de rand, bij mij zijn het twee deuken. Dat is dus niet sexy en ook niet mooi, om het even wat je belangrijk vindt. Het hele euvel begon eigenlijk na de borstvoeding van mijn kind, voor de geboorte had ik echt gigantische mooie volle borsten, na de geboorte bleef dat ook nog een hele tijd zo met het voordeel dat mijn buik snel terug ging in de normale staat, dank zei het geven van borst voeding.

Dat heb ik ook trouw 8 Maanden gedaan. Daarna toen de melk stopte begon de narigheid van slappe borsten, ik ging terug van een volle DD cup naar een slappe C cup. Gelukkig was ik behoorlijk afgeslankt tijdens de periode van voeden, dus viel het niet zo op dat er van boven ook een hoop verdwenen was. Toen begon de speurtocht naar de oplossing, vollere borsten zonder dikker te worden. Het klinkt makkelijk, maar intussen weet ik dat het niet makkelijk is. Althans met voeding is het niet makkelijk. Alles waar je borsten dikker van worden zorgt ervoor dat je eerst ergens anders dikker word. Was dat nu mijn billen dan was het nog niet zo erg, nee het eerste nieuwe vet gaat op je buik zitten, dat is nu net wat ik beslist niet wil.

Dan zeggen vriendinnen wel eens, als je er mee zit, ga dan naar de chirurg, ook zo iets waar ik niet warm voor loop. te vaak heb ik mannen horen zeggen, daar gaat er weer een met plastic ballen. Dan is het voor mij niet te betalen en ten derde ben ik gewoon bang dat ik weer zoiets mee maak als met de PIP implantaten. Dus dan maar proberen of er wat werkt op natuurlijke basis. In het begin was ik enthousiast en dacht werkelijk dat ik binnen enkele weken verbluffende resultaten zou hebben. Die droom is dus na 5 mislukte proeven wel over. Maar goed je gelooft dat wat je graag wilt geloven dus ik dacht verder niet na en kocht eerst alles waar de mooiste verhalen bij stonden. Mannen zullen je begeren, vrouwen zullen jaloers zijn, vrouwen met prachtige borsten maken sneller promotie op het werk waar mannen de baas zijn in de regel.

Beste lezers, mijn naam is Helen, ben begonnen met Natural Push Up een week of 5 geleden, ik heb een start pakket gekocht en op hoop van zegen gestart met de kuur.


Kortom ik heb wat larie gelezen en gelooft. Ik lees hier in elk geval geen onzinnig kreten over fantastische mooie grote borsten binnen enkele weken dus dat was de reden dat ik dacht nou, dit zou wel eens kunnen. Sterker nog ik lees hier op nette manier uitgelegd waarom alle  succes verhalen onmogelijk zijn. Een mens bereikt die groeisnelheid gewoon niet. Nou goed ik ben nu 5 keer teleurgesteld, ondanks dat ik het laatste nieuwe revolutionaire super borsten product uit America ook had geprobeerd, dus nu hoop ik dat ik dit keer geluk heb, eigenlijk is die kans klein want op internet vindt je nog 200 middeltjes die de meest geweldige dingen beloven.

Ik ben nu pas bij 6. Tja dan kan het nog 194 keer fout gaan en eindigen met een ervaring rijker en een illusie armer, zoal moeder altijd zei. Maar zoals ik in het begin schreef, het jeukt regelmatig aan mijn tepels en steekjes in de borsten had ik voorheen nog nooit in mijn volwassen leven, de laatste keer dat ik dat soms had was in mijn puberjaren en zoals ik al aangaf, toen die voorbij waren had ik ook inderdaad prachtige volle grote borsten. Uiteraard van moeder natuur en niet uit een potje.

Anekdotisch, deze pillen zitten in een doordrukstrip. De vorige 5 probeersels zaten in een potje. Zelfs dat verschil speelde in mijn achterhoofd wel mee want van mijn huis arts heb ik nooit een potje gekregen alle serieuze producten zaten altijd in een druk strip. Nou zegt dat uiteraard niets over de kwaliteit, je kunt immers wat goeds ook in een potje stoppen en een waardeloos pilletje in een strip. Maar goed ik verbeeld me dat ik symptomen uit mijn puber jaren ervaar en toen ging het uiteindelijk erg goed met mijn borsten.

 Alle andere vrouwen en meiden die Natural push up of een ander middel voor grotere borsten proberen veel geluk gewenst, belangrijkste is baat het niet schaad het niet. Groetjes Helen.