Hallo allemaal,

Ik ben Jenny en vind het leuk om een kleine bijdrage te leveren aan jullie verzameling aan ervaringen. Ik ben hier terecht gekomen via mijn speurtocht op internet naar mooiere borsten en grotere borsten. dat zijn namelijk mijn interesses, ik vind mijn borsten te slap en ook te klein. Ik heb op de eerste pagina,s van deze zoek termen de verhalen en advies op allerhande gebied gelezen, vaak spreken de aanbevelingen om grotere borsten te krijgen elkaar tegen, dus echt wijzer werd ik daar niet van.

Ik vind wel de verhalen van lotgenoten die naarstig op zoek zijn naar dat ene middel dat werkt interessant, vooral omdat kennelijk niemand, ook niet op deze site nu echt bevestigd dat zij het wonder middel gevonden heeft. Bij alles wat ik hier gelezen heb kan ik me wel voorstellen dat dit middel niet volledige uit de duim gezogen onzin is, omdat de leverancier er schijnbaar geen probleem mee heeft dat we hier open en bloot zonder censuur ons verhaal mogen doen.

Wat ik ook positief vind is dat deze leverancier zelf geen wonderlijke succes verhalen verzint en plaatst. Blijft natuurlijk wel het feit dat ik ook hier niet verder kom dan de constatering dat ik zonder enige succes garantie het product maar moet proberen om erachter te komen of het bij mij wat doet. Kan ik me ook wel wat bij voorstellen, bij de schoonheids chirurgie gingen ze nog een stapje verder, daar moest ik tekenen dat alles voor eigen risico was mochten er achteraf nare dingen gaan gebeuren.

Ik ben Jenny en vind het leuk om een kleine bijdrage te leveren aan jullie verzameling aan ervaringen.

Dat was voor mij al helemaal geen pre dus daar heb ik vanaf gezien. Ik wil graag alles proberen om mijn doel te bereiken, echter zonder ernstige bijwerkingen of kwalen achteraf. Ik vind mijn gezondheid toch net even belangrijker dan mijn borsten. Dit product zal gezien de inhoud stoffen geen risico opleveren lijkt mij, lijkt, ik heb het niet geprobeerd dus ik weet het niet zeker, ik ga het wel proberen want ik vind hier geen belemmering om het te doen. Nu hoef ik niet perse grotere borsten want ik kan me voorstellen dat als ze weer compleet vol zitten en de huid weer strak staat dat ze zo wie zo al veel groter lijken dan slappe borsten, zoals ik ze nu heb, helaas. Ik kan me ook vinden in de realiteit dat het een lang gebed gaat worden voor een product dat voor elkaar krijgt, immers in mijn puberjaren duurde het nog veel langer, 5 Jaar in mijn geval, dus dat ik hier nu van verwacht het even over te doen ik weken zo onnozel ben ik dus niet, dat is ook de reden dat ik alle producten die grotere borsten beloven in enkele weken links laat liggen, dat kan immers niets anders zijn dan pure verkoop leugens.

Ik ken een meid die naar Thailand ging om haar borsten te vergroten met hormoon injecties. Dat werkte trouwens wel, dat werkt zelfs bij mannen, echter ik besprak dit wonder met mijn huisarts want ik dacht wat ze in Thailand kunnen, dat kunnen ze hier toch ook. Nou vergeet het maar, hier doen ze het absoluut niet omdat de risico,s niet te overzien zijn en dat wat je ervan kunt krijgen mogelijk ongeneeslijk is. Nou proficiat, dat heb ik mijn kennis maar niet verteld want dan doet ze geen oog meer dicht. Ja mensen doen toch rare dingen om grotere borsten te krijgen het is dus niet echt vreemd om een natuurlijk pilletje te slikken in de hoop dat je de mooie borsten krijgt die je zo leuk vind.

Om wat voor reden dan ook, het staat wel als een paal boven water dat je in bikini een beter figuur hebt met volle borsten dan met slappe borsten. En of het je interesseert of niet, mannen zien ook liever volle borsten dan slappe hap. Ik zwem graag en veel of dat nu in Zee is of in het zwembad in de winter, ik loop dus veel in mijn bikini  en al met al vind ik dat ik genoeg redenen heb om wat aan mijn borsten te gaan veranderen.

Groetjes aan allen en veel succes  - Jenny.