Hallo allemaal.

Ik herken mezelf in het voorgaand bericht, ik ben door de menopauze denk ik. Omdat ik geen menstruatie meer heb, wat ik wel nog heb zijn die afschuwelijke opvliegers en een kurk droge vagina. Ik ben blij dat ik geen tampons meer in hoef te brengen want dat zou gewoon pijn doen. Je kunt ze invetten met Olijf olie, maar dan nemen ze geen vocht meer op. Ook een nutteloze handeling dus. Ik heb de borst pillen besteld op een rustig moment zonder opvliegers, want als ik die heb denk ik nergens over na. Ik voel ze opkomen in mijn buik en vervolgens gaat het gevoel omhoog tot dat ik een knal rood hoofd heb. Vervolgens begin ik te transpireren.

Kijk op dergelijke momenten bestel ik geen borst pillen, dat deed ik op een rustig moment zonder enige hinder van mijn overgangs klachten, uiteraard niet tegen mijn opvliegers en ook niet tegen een droge vagina. Ik begon ermee omdat ik, net als de dame in voorgaand bericht, het idee had dat mijn borsten slapper geworden waren tijdens de overgang. Ik ben geen vrijgezel dus was ik niet blij met de verandering van mijn figuur. Trouwens het waren niet uitsluitend mijn borsten waar ik mee bezig was, mijn haar werd dunner het leek of mijn vel wat losser zat dan vroeger, er begon me van alles en nog wat te irriteren aan mezelf. Eigenlijk verlangde ik terug naar de tijd dat ik nog menstrueerde, de kreet "wat ben ik blij dat ik daar van af ben" ging voor mij niet op, want de nadelen waren 10 keer zo erg dan het voordeel om niet niet meer ongesteld te worden. O.K. 7 dagen een inleg kruisje dagelijks een aantal malen wisselen, beetje opgezette borsten, nou ja je kent het wel. Nou ik snak ernaar als ik het vergelijk met de opvliegers en het de horror nachten dat ik bezweet wakker word en kan gaan douchen. Ik sliep op 3 bad hand doeken om mijn matras droog te houden. Afschuwelijk. Natuurlijk heb ik alle mogelijke flauwekul producten geprobeerd, nou ik kan jullie zeggen alles wat je op de T.V. reclames ziet is de grootste flauwekul, er werkt niks van al die nonsens.

Maar goed ik bestelde de borstkuur, nooit in mijn leven verwacht dat mijn opvliegers zouden verdwijnen met dit product. Er staat nergens op de instructies dat het meno pauze klachten volledig laat verdwijnen. Echter na 2 Maanden had ik dus echt, eerlijk, nergens geen last meer van. Ik dacht hier ga ik meer door al doet het verder niks, dan nog zo lekker heb ik me al Jaren niet meer gevoeld en het zit niet tussen mijn oren. Als je doorslaapt ben je fitter, dat is logisch toch. En na 4 Maanden merkte ik dat mijn vagina ook weer de normale vochtigheid terug begon te krijgen. Ik heb een mail gestuurd naar de fabrikant met mijn ervaringen en het bleek eigenlijk bij alle klanten van dit product zo te zijn dat de vagina positief reageert op het gebruik van het middel dat eigenlijk bedoeld is om de borsten te stimuleren. Ik kan jullie zeggen het is een zegen voor mij en voor mijn man.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw Janssen.