Ik ben dus nu nog niet het gedroomde bikini meisje. Ik hoop het te worden door de natuur een handje te helpen met pillen waar je mooie volle borsten van krijgt. Ik zie mezelf met mooie grote borsten al op het strand lopen. Een leuk scenario echter de realiteit is dat het tot nu toe bij dromen blijft. Mijn partner begint al te lachen als het volgende potje met wonder pillen afgeleverd wordt met de post. Hij vindt het ook niet erg dat ik hardnekkig blijf proberen om zonder medische ingrepen mijn borsten te verfraaien.

Leuke van deze producent is je mag je wetenswaardig heden mailen. je verhaaltje wordt nagekeken en als het geen reclame boodschappen bevat word het geplaatst. Nou dat vind ik hartstikke leuk want dat kan nergens. En reclame kan ik niet maken want ik heb Natural Push Up nooit geprobeerd dus ik heb er geen mening over. Geen flauw idee of ik van dit middel dan wel mijn mooiere borsten ga krijgen die ik zo graag zou hebben.

Bikini girl met slappe thee zakjes gaat het nooit worden en bikini girl met kip file in de cups dat vind ik zo nep en dat durf ik niet. Intussen ben ik het wel goed beu dat we 3 keer per Winter 14 dagen naar Florida gaan en ik daar steeds volstrekt anoniem blijf met mijn slappe thee zakjes. Of het nu in het Zwembad van het hotel is met bar in het water of aan het strand.  Ik ben onzichtbaar voor de heren want echt knapper dan knap ben ik al niet en voor de rest ben ik net een jongen qua figuur.

Met droom borsten de aandacht trekken van die man

Geen droom scenario om de attentie van de heren te trekken en al helemaal niet om in gesprek te komen, wat jammer is want mijn Engels is best goed. Nee die heren praten liever met de echte bikini girls al spreken ze koeterwaals wat niemand verstaat en al hebben ze maar 1 hersencel in functie.  Geen probleem er word uitsluitend met hun prachtige mooie borsten gecommuniceerd, tja dan val ik buiten de boot.

En het gaat echt nergens over alleen dom gegiechel, gesprekken zonder inhoud, niemand die wat verstaat maar ze hebben de attentie de gratis drankjes en een leuke dag. Bah wat een toestand, er moet mij dus niemand vertellen dat het allemaal niks uitmaakt en dat het om je karakter gaat. Intussen zit ik met fantastisch karakter eenzaam te kijken naar de karakter en hersenloze wezens die al dom giechelend wel 10 kerels in de bediening hebben. Nou hoeft dat voor mij ook niet maar een beetje in het blikveld komen vindt elke vrouw toch aangenaam denk ik.

Borstvergroting met natuurlijke pillen

Dus ga ik lekker verder met mijn experimenten met pillen voor mooiere grotere borsten. Ik zit gemiddeld op 45 Euro per Maand. We hebben geen kinderen alle twee een super job dus mijn hobby om pillen te testen daar gaan we zeker niet failliet aan. Nu zeggen mijn vriendinnen laat je toch je borsten vergroten bij de chirurg. Tja instant result echter dat is niet mijn ding. Had dat voor mij geen probleem geweest dan was dat allang gebeurd.

Maar stel dat 10% echt pech heeft en ik val uitgerekend in die 10%, dan zijn na alle toestanden mijn slappe thee zakjes volledig naar de maan geholpen en ik ben nog 100 keer meer geld kwijt. Ik ben ervan overtuigd dat borstvergroting op natuurlijke basis wel degelijk moet kunnen.  Ik heb genoeg wetenschappelijke publicaties gelezen om te weten dat er wel degelijk planten soorten bestaan die effect hebben op je borsten. Echter tot nu toe heb ik nog geen enkel middel aangetroffen waar die extracten inzitten. Deze extracten zijn dus kennelijk te duur voor de heren producenten. Mooie hufters dus! Schrijf er dan geen waanzinnige resultaten bij als je iets verkoopt waarvan je zelf weet dat het niks doet.

Conclusie

Maar goed ik weet dat er iets bestaan moet want dat ze allemaal de boel lopen te flessen dat kan ik me gewoon niet voorstellen. Dus gewoon verder testen. Meer zit er niet in, ooit komt het goed en hebben we een bikini girl aan de bar die ook nog kan denken. De utopie op dat vlak in dit segment. Groetjes allemaal en happy reading.