Hallo beste lezers van deze pagina ik vraag me af, voor wie wil ik eigenlijk grotere borsten. Dus los van het feit dat het werkzame middel waarschijnlijk of niet bestaat of onbetaalbaar is. Stel dat dit hier aangeboden product wel wat doet. Dat lijkt me onwaarschijnlijk, maar stel. Ik krijg de mooie grotere borsten waar mijn vriend zo dol op is. Dan begint de ellende pas.

Mijn complete kleding lijn waar ik zo trots op ben past niet meer. Alle bh's kan ik weggooien! Waaronder dure exemplaren van beroemde merken. Daar heeft meneer nog niet over nagedacht, of hij de vervangers gaat bekostigen voor mijn grotere borsten is ook nog maar de vraag.

Dus in principe wil ik het wel om mijn borsten te vergroten, zeker als dat zou kunnen met onschuldige natuurlijke pillen voor grotere borsten. Verder geen probleem. Er zijn echter situaties waar niemand bij stilstaat. Iedereen denkt aan het strand, de perfecte sexy look in je te kleine bikini. Want zo hoort dat dan. Hoe kleiner het bikini topje des te groter lijken de borsten. des te leuker voor de toeschouwers.

Kijk daar denkt niemand aan.

Maar ik slaap graag op mijn buik, op mijn rug ga ik snurken en slaap slecht. Kan ik met grote borsten wel op mijn buik slapen zonder dat ik er last van krijg doordat mijn grote borsten dan in de verdrukking komen. Kijk daar denkt niemand aan. Kan me voorstellen dat je zelfs de grootste zachte hang borsten naar de zijkant kunt duwen en er quasi tussen in gaat liggen op je buik. Ja maar zo wilde ik mijn borsten nu net niet. Ik wil ze groter, maar stevig. Helemaal overstag ben ik nog steeds niet.

Nu zou ik met het hier aangeboden product kunnen beginnen en stoppen op het moment dat ik zelf denk nu is het welletjes. Maar wie zegt dat het werkt. Wie garandeert dat er iets veranderd in positieve zin. Precies niemand. Dus voordat ik ga experimenteren met Natural Push Up tabletten, waar ik op voorhand erg sceptisch over ben. Niet dat het kwaad kan! Maar of het wat op gang zou kunnen brengen? Wil ik eerst van Johan weten wie mijn kleding en lingerie gaat betalen die ik in het beste geval zou moeten gaan vervangen.

Wie koopt al mijn lingerie en kleding nieuw?

Kijk dat heb je met grotere borsten, je kunt er niet bovenop gaan liggen. Er past niets meer, stukje hard lopen is ook al minder leuk zonder sport bh. Het bezit van de zaak lijkt het eind van het vermaak. Voor de vrouw althans, manlief speelt ermee in zijn vrije tijd en heeft er verder geen hinder van.

Als alle thema's naar mijn wens zijn afgehandeld met manlief dan ga ik overwegen om met dit product te starten. Echt een drama zijn grotere borsten nou ook niet, zeker niet als het mooie volle borsten zijn. Heb een vriendin met een F cup en die is er niet ongelukkig mee en inderdaad ik moet het eerlijk zeggen. Ze trekt meer aandacht dan ik. In een stretch truitje zeer zeker. Zal ze ook niet voor niets doen denk ik. Tot de volgende meeting, als er wat spannends gebeurt, laat ik het zeker weten. Groetjes Francien.