Mijn wens na de borst voeding die ik trouw een Jaar gegeven heb omdat kleine Sjaak dan minder gevoelig is voor allerhande kinderziekten en het de moeder kind relatie verstevigd. Met als uitkomst de volle borsten die ik had tijdens de periode van stillen gingen daarna behoorlijk in volume terug. Het leek of de inhoud kleiner werd, terwijl de verpakking gelijk bleef.

Hoe krijg ik nu weer volle stevige borsten

Hoe krijg ik nu weer volle stevige borsten terug zonder serieuze ingrepen. Zonder kunstmatige optische trucjes zoals voor gevulde BH. en dergelijke. Gewoon simpel volle stevige borsten van mezelf, precies zoals ze waren. De rest van mijn figuur is precies terug in de vorm van voor de zwanger schap. Alles perfect behalve mijn borsten zijn nu slapper geworden en wat gaan hangen. Daar ben ik dus niet trots op ik dacht echt dit gaat helemaal goed want mijn borsten bleven mooi strak en vol en als ik vergat om af te kolven zelfs te vol.

Nu komen er nog al wat bezoeksters op deze pagina met hetzelfde probleem dus alle advies is welkom. Ik heb nog wat verhalen zitten lezen bij producten voor borstversteviging maar dat waren zulke onvoorstelbare dwaze berichten. Ik denk dat degene die de onzin bedacht heeft er van uit gaat dat tegelijk met het afnemen van je borst volume tevens je hersenen volume afneemt. Een belediging voor elk weldenkend mens dus.

Grotere borsten producent met begrip voor frustraties elders ervaren

Dit is trouwens de eerste en enige producent die onze verhalen en onze frustraties daad werkelijk plaatst als ingezonden stuk, dus dat schept wel enig vertrouwen in deze producent. Want alle verhalen die ik hier gelezen heb waren in principe anti reclame afkomstig van vrouwen die alles geprobeerd hebben zonder enig resultaat. Nou proficiat ik weet 100% zeker dat er wel degelijk kruiden bestaan die invloed hebben op je borst volume. Dus als je zoals ik tevreden bent met volle stevige borsten moet dat alvast kunnen.

Als je er 2 cup maten bij wil lijkt me dat eerlijk gezegd onmogelijk met een natuurlijk product. Echter als je borsten voller worden lijken ze sowieso groter eigenlijk heb je dan al grotere borsten. Ik heb tot heden geen enkel product geprobeerd uitsluitend de nonsens verhalen gelezen die beslist niet door vrouwen geschreven zijn en de mannen die ze geschreven moeten hebben waren beslist geen gynaecologen. Eerder auto monteurs met een hobby aan auteur spelen en vooral veel sterke verhalen verzinnen die biologisch nergens op slaan. Nu is er niets mis met een auto monteur, het kunnen ook metselaars geweest zijn of groente boeren dat speelt geen enkele rol.

Volle stevige borsten op natuurlijke basis is een studie op zich

Het gaat erom dat ze geen van allen verstand hebben kennelijk van hoe krijgt een vrouw haar mooie volle stevige borsten terug. Ik heb ook nooit een gynaecoloog een stuk zien schrijven over het afstellen van een auto motor of het perfect metselen van een muurtje. Dat vind ik een zeer kwalijk zaakje dat in de sector natuurlijke borstvergroting schijnbaar uitsluitend avonturiers als auteurs optreden en niet gehinderd door enige kennis, verhalen produceren die wel bedoeld lijken voor de geestelijk minder validen. Met als verbluffend eind resultaat.

Niemand gelooft meer in mooie volle stevige borsten met een natuurlijk pilletje. Want zo dwaas de verhalen zo slecht zijn de gebruikte inhoud stoffen van de aangeprezen middeltjes dan ook schijnbaar. Ik lees nooit iets positiefs over de honderden aangeboden schijnbaar waardeloze producten. Ik lees ook nooit dat er iemand ziek van geworden is dat is dan nog een gerust stelling die de implantaten industrie me niet kan garanderen. Ik moest als ik het wilde doorzetten om mijn borsten te verstevigen toch even een papier tekenen dat alle gevolgen op eigen risico van de patiënt waren. Dus heb ik niet doorgezet want dat maakt op mij geen goede betrouwbare indruk. Ik wil mooie volle stevige borsten, geen narigheid want dat heb ik al genoeg.