Ik had altijd mooie volle borsten en een kast vol kleding en lingerie die daarop afgestemd was. Nu helaas niet meer. Het begon met mijn zwangerschap toen werden mijn borsten meer dan 2 cup maten groter, Ik ging van D naar F dat was dus te groot voor mijn lingerie en ook voor de meeste strakke jurkjes etc. Enig voordeel, het was altijd sexy ook zonder BH. Na de bevalling gaf ik borstvoeding en al die tijd bleef het een F cup. Ondanks dat ik wel weer mijn normale figuur terug had, na een maand of 6. Ik had trouwens gelezen dat door borst voeding te geven je sneller je oude figuur terug zou krijgen. Ik deed het mede daarom langer omdat ik mijn bezigheden thuis deed. Ik hoefde niet naar mijn werk. Mijn man verdiend genoeg voor ons beiden en vond het niet noodzakelijk dat ik ging werken.

Hij was trouwens in zijn nopjes met mijn F cup onder het motto borsten heb je nooit te veel en ik was goed bezig. Ik heb de borst voeding bijna 1 jaar vol gehouden en ben toen gestopt, binnen 1 maand werden mijn borsten langzaam kleiner, ik dacht die gaan terug naar D Cup wat ik voor de zwangerschap ook had, helaas ze bleven kleiner worden tot ik uiteindelijk C cup had en erger nog het werd een slappe C, nou daar was ik echt niet blij mee en daar had ik ook geen rekening mee gehouden. Nu paste mijn lingerie wederom niet althans het zag er niet uit zoals 2 Jaar geleden het zelfde geld voor mijn bikini assortiment. Ik kon wel huilen.

Mijn man trooste me met te zeggen je bent nog even aantrekkelijk of zo belangrijk is het niet, maar normaal zat hij er altijd mee te spelen en als hij daar mee stopt weet ik genoeg. Ik opperde voorzichtig om implantaten te proberen, maar daar was hij echt op tegen, hij zegt; is je het nieuws over de ellende met implantaten ontgaan ik zou een beetje gaan internetten dan lees je wat je te wachten staat, zelfs al lekken die dingen niet dan zweten ze, en er komen allerhande stoffen in je lichaam die er niet in thuis horen. Dat nieuws, wat al geen nieuws meer is heb ik gelezen inclusief de verhalen hier op de blog. Ik heb me bedacht dat ik het met de pillen ga proberen, ik wil toch wat doen om mijn borsten meer mooi vol te krijgen en de sexy uitstraling die erbij hoort. Met een beetje geluk past alles weer zoals het was. Dus bij deze ik heb mijn 1e kuurtje besteld op hoop van zegen zegt ik dan maar.
 
Met vriendelijke groet aan allen.

Jenny