Onderzoek naar wie wordt het meest verzocht om te dansen. Ik zit gezellig aan de de bar in een dans gelegenheid met ruimte voor meer dan 400 mensen. Er is een leuk orkest en een grote dans vloer. Ik dacht ik ga eens tellen wie nu het meest gevraagd word om te dansen. Of de nette dames die niets laten zien van hun vrouwelijk schoon of de dames die best veel te bieden hebben en dat ook niet te veel bedekken. Kijk niemand weet dat ik daar op let. Iedereen gedraagt zich op zijn eigen natuurlijke wijze. De drank vloeit rijkelijk en de stemming is opperbest, ideaal om een publiek te monitoren die zich spontaan natuurlijk gedraagt .

Een mooie opdracht voor een blogger

Eigenlijk een prachtige opdracht voor een blogger. Hier heb je 100 Euro, ga nou eens een studie maken van de voor of nadelen van mooie grote borsten in real life. Niet gespeeld maar gewoon bestuderen wat er zich voordoet. Let op de mannen, waar letten die op. Wat vinden ze spannend in deze weekend setting. Ik kleed mezelf zo saai mogelijk om niet op te vallen en kijk ook niemand aan want ik kan niet veel in de gaten houden als ik zelf ga dansen. Of steeds gevraagd wordt om te dansen. Nu ben ik niet Miss Universe, maar lelijk ook niet.

Dus het risico dat iemand mij perse wil versieren bestaat! Dan komt er niks meer terecht van mijn borsten succes verhaal uiteraard want het moet wel de realiteit weerspiegelen en ik neem mijn bezigheid zeer serieus dus kleed ik me zo ongelukkig mogelijk. Verpruts mijn kapsel zo onopvallend mogelijk enmaak me niet op. Dus de zwaan vermomd zich als lelijk eendje.

En dat allemaal voor een blog over het succes van grotere borsten in de dans gelegenheid. Eigenlijk een unieke situatie. Gelukkig lopen er deze avond een 9 tal prachtige dames die een imposant balkon aan huis hebben. De ideale situatie tussen honderden mannen in het complex. Ik constateer al snel dat de best opgemaakte en meest vlot geklede dames liefst met lang haar toch wat meer de attentie hebben van de mannen dan de grijze muisjes waar ik bij hoor op het moment.

Gesprek met een grijze muis

Dan heb ik nog een gesprekje met een ander grijs muisje dat naast me aan de Bar komt zitten die mij weet te vertellen 'ze nemen me maar zoals ik ben, oke' duf gekleed, niet opgemaakt en het haar gemillimeterd.  Ik zeg 'ja meid daar heb je groot gelijk in' in werkelijkheid dacht ik jij bent de rest van je aardse bestaan vrijgezel op deze methode! Maar goed dat kun je gewoon niet zeggen tegen een vreemde die naast je aan de bar zit en nog een rondje geeft ook nog. Ze zocht gewoon een eenzame soortgenoot denk ik. Onder de noemer gedeelde smart is halve smart.

Intussen zijn de bewuste dames met de prachtige borsten al de hele avond druk met de liefhebbers van hun uitgestalde waren. Het werkt dus schijnbaar wel! Perfect gekleed naar hun figuur met prachtige lange haren en super mooie make-up. Ik weet niet hoe ze er in de ochtend uitzien maar nu zou je er spontaan jaloers op worden. We hebben er drie op de dans vloer met meer dan DD cup. Ik kan de maat moeilijk schatten maar het ziet er geweldig uit voor de mannen schat ik. Zeker gezien ze bijna in de rij staan om met een van hun te kunnen dansen.

Zelf zijn ze beslist niet bezig met versiert te worden want ze dansen steeds met een andere man. Dat geeft aan dat deze vrouwen uitsluitend het plezier van de avond willen maar met de eigen auto naar huis gaan. Dus wel nette dames qua karakter moet ik eerlijk zeggen. Degene die een greep in de fruitmand doet krijgt steevast een klets op zijn handen en is uit gedanst.

Grote borsten in een outfit van rond de 3000 euro

Dus een spannende verschijning betekend niet dat je voor een glaasje Cola te koop bent. En trouwens als je outfit van merken is waarvan ik weet dat de dames rond de 3000 euro aan kleding aan hebben.  Dan moet je wel tamelijk dom zijn om te denken dat ze voor een glaasje Cola te koop zijn. Dat kunnen ze beslist zelf betalen.

Eind conclusie: indien grotere borsten mooi gepresenteerd worden, wordt je zeker vaker ten dans gevraagd. Het werkt dus wel.