Ik heb flinke borsten en ik ben ook best trots op mijn borsten, maar ik was eigenlijk altijd een beetje mollig. Volgens mijn vriendinnen gewoon te dik. Mijn vriend vond het geen thema, hij vind mij gewoon een lekkere meid zo gezegd. Uiteindelijk had ik besloten om de gulden middenweg te kiezen en een paar kilo af te vallen. Dat was al een moeilijk proces omdat ik graag alles eet vooral chocolade als ik stress heb bijvoorbeeld verbeeld ik me schijnbaar dat als ik een reep chocolade eet dat het minder word. Ik heb mijn eet gewoontes aangepast en de calorie inname bijgehouden en verminderd. Dat werkte wel ik begon inderdaad na enkele weken wat af te vallen echter tot mijn grote schrik merkte ik meer ruimte in mijn BH, dus kennelijk werden mijn borsten als eerste wat lichter in plaats van de rest van mijn lichaam, want mijn broeken zaten nog exact even strak, ook de riem zat nog in hetzelfde gaatje, dus daar veranderde niets, mijn buik en billen bleven het zelfde qua omvang.

Het enige wat minder werd waren dus mijn borsten, uitgerekend dat waar ik zo trots op was werd minder qua volume. Ik heb het nog eens bekeken met een half schalen BH die vind mijn vriend zo leuk, in deze BH waren mijn borsten echt mooi rond aan de bovenkant dat zag er leuk en sexy uit, nog steeds wel maar minder bol, ik hield me nog steeds aan mijn minder calorie per dag schema, uiteindelijk we zijn intussen Maanden verder, merkte ik dat mijn broeken wat ruimer zaten, maar mijn buik was nog steeds onveranderd, nu kwam het punt dat mijn vriend het niet meer leuk vond, hij zei je bent nu alles aan het verprutsen wat ik leuk en mooi vind, ik heb nooit geklaagd over je kont, nooit over je billen en al helemaal niet over je borsten.

Dus, wat je vriendinnen en andere geleerden over jouw figuur denken interesseert mij niet, ik zou eens wat gaan verzinnen om dat wat ik zo sexy aan jouw vond terug te brengen in de originele staat. Ik ben wat gaan zoeken op internet en ik vond diverse producten die claimen dat je borsten er van groeien. Meeste verhalen zijn te mooi om waar te zijn en dan zijn ze meestal ook niet waar. Ik heb een mail gestuurd naar dit bedrijf met mijn verlangens naar dit en de vraag of mijn wensen redelijk zijn. Er werden mij geen gouden bergen beloofd bovendien verschillen resultaten van persoon tot persoon, dat mijn borsten weer voller worden is een redelijke verwachting dus ben ik begonnen met de kuur in de wetenschap dat het helaas niet gaat werken voor mijn billen, dan zal ik weer met een meer calorie per dag dieet moeten beginnen, wat natuurlijk als eerste mijn buik dikker maakt daarna pas billen en kont en als laatste mijn borsten, in omgekeerde volg orde werkt het afslanken ook. Ik dacht had ik in Hemelsnaam nergens aan begonnen. Maar goed op hoop van zegen met dit product ik laat het weten als ik mijn volle borsten terug heb. Vertaald door Interactivated