Hi dames en meiden. Ik ben 65 Jaar en mijn problemen zijn wat uitgebreider dan slappe borsten en een slappe kont. Ik ben begonnen met deze kuur enkele jaren geleden, ik merkte echter al vrij snel dat mijn grootste ergernis minder werd. De opvliegers en het vreselijke nacht zweten werd minder en minder, geloof me dat het een kwelling was, zo erg dat ik vooral in de Zomer geen oog dicht deed s,nachts ik ging van de ellende naakt op de tegel vloer liggen in de badkamer. Het voelt of je 41 graden koorts hebt, kletsnat van het zweet.

Ik begon met de kuur omdat ik sexueel nog interesse heb en er waarde aan hecht dat mijn vrouwelijke vormen zoveel mogelijk in takt blijven. Dat mijn rondingen blijven en liefst nog wat prominenter in beeld komen, is nu nog veel belangrijker geworden nu ik goed slaap, want dan ben je fit en ga je meer aan leuke dingen denken. En ik vind het heel belangrijk dat de mannen in mijn leeftijds categorie me nog aantrekkelijk vinden, nu heb ik het over de serieuze mannen, ik ben niet in voor een o.n.s. meer iets voor de lange termijn en de gezelligheid. O.k. intiem contact hoort er wel bij maar het moet niet alleen dat zijn en verder niets. Dan ga ik graag naar warmere oorden nu ik van mijn over gangs klachten verlost ben, ik zit graag op het strand zwemmen in Zee, al die dingen die hier 6 Maanden per Jaar niet kunnen. Op het strand draag ik liever een bikini dan een badpak. Maar voor een bikini moet je figuur wel het juiste zijn dus borsten en billen dienen de aandacht te trekken en niet de buik. Dat heb ik goed voor elkaar en ik heb het idee dat de pillen mij daar bij geholpen hebben. Als de heren aan de strandbar nog dag mooie meid zeggen terwijl ik 65 ben mag ik zeker niet klagen over mijn uiterlijk. Kijk je kunt wel voor de spiegel staan en jezelf fantastisch vinden, het gaat er om wat een ander ervan vindt. Ik weet uit ervaring dat de aandacht op het strand vooral uitgaat naar je borsten en billen, zeker in bikini. Ik heb dus niets te klagen.

 

Voor de lange termijn kan ik iedere vrouw aanraden om wat te sporten, niet extreem af te vallen, een beetje baby spek hoort er gewoon bij, en voed je vrouwelijke vormen met de supplementen die daar voor ontworpen zijn. Ga je voor snelle resultaten op de laatste maand voor je zomer vakantie dan ben je hier verkeerd dan kan uitsluitend de cosmetisch chirurg behulpzaam zijn, dat verklaard ook de hype om in Turkije goedkoop implantaten in je billen te implanteren, of dat lekker aanvoelt als je er op gaat zitten betwijfel ik ten zeerste. Dat ze gaan zweten is inmiddels ook bekend, dat het riskant is ook. Maar goed je kunt ook je buik vet afzuigen en in je borsten en billen laten injecteren, allemaal methoden voor de dames met veel geld en weinig geduld. Het is al vreemd dat elke klant een document moet tekenen dat alle risico voor de klant is, als ik mijn blinde darm er uit moet halen bij voorbeeld hoef ik zo iets niet te tekenen. Dat wil zeggen, het maakt weinig uit wat de consequenties zijn van de ingreep het ligt aan jouw niemand is verantwoordelijk als het mis gaat. Dit zijn al zaken die mij niet liggen, ik voel me dan al op glad ijs. Ik volg een gezond dieet ik voel me lekker en ben tevreden over de resultaten. In mijn geval horen mijn tieten pillen er echt bij, tenslotte zijn mijn billen ook mooi gebleven, dus waar ik mollig wilde blijven ben ik nog molliger geworden. Lang leve de lol.

Succes allemaal. Marie