Sinds 8 Maanden gebruik ik dit product, aanvankelijk begon ik ermee omdat ik hoopte dat het mijn borsten wat voller en steviger kon maken. Meer verwachte ik er eigenlijk niet van. Maar het deed andere dingen met mijn lichaam die eigenlijk net zo belangrijk zijn als een mooi aantrekkelijk sexy figuur. Nu zal dat laatste niet alle vrouwen interesseren, maar ik heb een man en die interesseert dat zeker wel. En ik vind het belangrijk dat hij mij aantrekkelijk vind.

Intiem contact ging al lang niet meer zonder glijmiddel omdat ik na de meno pauze een droge vagina kreeg, dus voor er iets mogelijk was moest ik mezelf bevochtigen en hem in smeren anders deed het pijn bij de penetratie. Daar komt nog bij dat mijn man nogal groot geschapen is wat het nog erger maakte. Dus wat ik vroeger prachtig vond werd nu een kwelling. Eerst dacht ik dat ik gekrompen was van onder, dat was echter niet het geval.Het wonderbaarlijke was toen ik deze pillen langer slikte en we zaten wat te vrijen en te knuffelen op de bank ging ik tussendoor even naar het toilet bemerkte ik dat mijn slipje vochtig was en het was geen plas. Dat had ik altijd toen ik nog 18 was, tot voor de menopauze en nu was het terug. Ik weet zeker dat het aan de borsten pillen ligt en ik was aangenaam verrast over deze bijwerking. Je gaat natuurlijk van alles in je hoofd halen, zoals straks word ik opnieuw ongesteld. Of hopelijk ga ik er weer jonger uitzien. Dat gebeurde niet wat wel gebeurde was dat mijn haren beter groeien en steviger zijn geworden. Zelfs mijn wimpers lijken voller. Ik voel met al langer wat fitter en gelukkiger, al kan dat tussen mijn oren zitten.

Glij middel gebruik in niet meer en mijn man doet weer dingen waar hij mee gestopt was want glijmiddel lust hij niet. Hier ga ik niet dieper op in want ik wil het wel netjes houden hier op het forum. Ik kan met een gerust hart andere dames dit product aan bevelen omdat het mijn leven echt leuker gemaakt heeft. Het is echt een kuur voor de lange duur met vele onverwachte positieve bijverschijnselen voor de dames na de overgang. Er voor weet ik niet want ik begon de kuur na de meno pauze. Ik begon natuurlijk met het product voor mijn borsten dat gaat echt goed maar met de rest van de onverwachte verschijnselen ben ik minstens net zo gelukkig.

Veel geluk allemaal. Rachel.