Om heel eerlijk te zijn was ik nogal sceptisch over het effect van de NPU tabletten, omdat ik niet direct geloofde dat kruidenpillen mijn borstvolume zouden beĆÆnvloeden. Toch wilde ik het proberen, omdat plastische chirurgie geen optie voor mij is en mijn borsten echt wel wat kunnen gebruiken na jaren borstvoeding te hebben gegeven. Het kan in ieder geval geen kwaad voor mijn gezondheid, omdat de tabletten ogenschijnlijk alleen natuurlijke ingrediĆ«nten bevatten.

Nu ik de pillen een paar weken heb gebruikt, merk ik dat ze wat zwaarder zijn en een beetje pijn doen. Te vergelijken met hoe mijn borsten voelen tijdens de PMS periode. Dit gevoel is gebleven (ik gebruik de pillen nu 6 weken) en ik moet zeggen dat mijn borsten wel iets steviger ogen en ook iets groter in volume. Ik heb nog geen nieuwe BH's hoeven kopen, maar degene die ik had zijn weer mooi gevuld en dat was niet zo voordat ik begon. Tot zover ben ik erg blij met het resultaat. Ik ben heel benieuwd wat er gebeurd wanneer ik de tabletten langer blijf slikken. Ik hou jullie op de hoogte. Hartelijk dank voor het NPU team tot zover!

* vertaling door Interactivated