Sinds mijn 13e levensjaar ben ik jaloers op de prachtige grote borsten van mijn oudere zus. Zij was toen 15 jaar en had reeds een volle c cup, bij mij was er nog niets bijzonders gebeurt, ik wist toen ook niet dat er ook niets bijzonders zou gebeuren, want op mijn 18e had ik nog steeds een A cup. Mijn zus een E cup, hadden we beiden de helft gehad van dat wat zij alleen heeft, was eerlijker geweest. Ik snap er ook niets van dat mijn zus echt super borsten heeft en ik zowat niks. We hebben dezelfde ouders en mijn moeder hangt er tussen in met een c cup.

Dus mijn zus heeft het dubbele van mam en ik nog niet de helft, dat rijmt dus ook niet. Mijn zus zal je op deze site dan ook niet aantreffen, die speurt ook niet naar iets om haar borsten te verzorgen, voor de huid soepel te houden gebruikt ze olijf olie en vervolgens gaat ze naar bed met een oud T shirtje zodat de lakens schoon blijven, dat werkt perfect want er zit geen streepje in de huid ondanks dat ze best zware borsten heeft. Dat streepjes gebeuren zal mij beslist bespaart blijven want mijn borsten zijn bijna gewichts loos. Ik doe dus helemaal niks voor mijn borsten.

Paar jaar geleden wel geprobeerd met zachte massages, echter toen er na 7 Maanden nog niks veranderd was ben ik daar ook maar mee gestopt, was er tenslotte dagelijks 3 kwartier zoet mee en als het niets uithaalt kijk ik liever nog wat t.v. voor het naar bed gaan. Nu ben ik toch op zoek naar een product om mijn borsten wat groter te krijgen al zegt mijn gezonde verstand dat de kans van slagen eigenlijk erg klein is gezien het ruime aanbod van middeltjes die me allemaal beloven dat ik ook in aanmerking kom voor een D cup, dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk omdat ik de natuurlijke aanleg beslist niet heb om dat formaat ooit te bereiken.

Dat hoeft ook niet echt want ik ben erg slank ondanks dat ik best veel eet, een dd cup zou me dan niet mooier maken, eerder omgekeerd. Maar een volle B, dat was niet slecht, dat past bij de rest en daar heb je verder geen last van, dat kan mijn zus dus niet zeggen met haar E cup, de trap op of af moet ze echt rustig aan doen want als de hele voorgevel begint te deinen raakt ze zo wat in on balans. Touwtje springen heeft ze bij mijn weten nooit ge kunt. Dan nog een hele reeks van belemmering bij aller soorten van sport op school, waar ze niet aan mee kon doen. Zodoende is een dermate grote maat ook niet mijn wens en dat verwacht ik ook niet van enig product.

Ze had wel veel meer de attentie van de jongens op school dan ik, dat wel, maar als het uitsluitend door je borsten komt vraag ik me af of ik deze soort van attentie wel serieus moet nemen. Het zijn ook rare gesprekken als iedereen met je borsten staat te praten en niet in je gezicht. Dat viel me altijd al op bij mijn zus. Ik blijf bij mijn wens van een mooie volle b cup. Daar kun je zeker nog normaal mee sporten, rennen of wat ook. Ik ben dan ook benieuwd of deze pillen dat voor elkaar zouden kunnen krijgen, nee heb ik al, ja zou ik kunnen krijgen en niet geschoten is altijd mis. Verder zijn er vele merk shirtjes die vele malen duurder zijn dan dit product, daar heb ik een heel assortiment van, toch met het idee in mijn achterhoofd dat een shirtje van 1,50 met een acceptabele bolling erin meer vrouwelijke uitstraling heeft dan eentje van 100 Euro met niks erin dat opvalt.

ik ga het dan ook proberen, stel dat mijn wens uitkomt. Dan ben ik toch erg goedkoop aan mijn nieuwe ik gekomen dat klopt dan toch ook.

Verder aan allen veel geluk gewenst, groetjes Patricia.