Ik ben nu een Maand bezig met de borsttabletten en ik voel wel steekjes in mijn borsten zoals ik dat voel voor in mijn maandelijkse periode heb. Echter, ik merk nog geen resultaat. Ik was al een tijd op zoek naar een mogelijkheid om mijn borsten te verfraaien, of beter gezegd iets waar ze mooi vol van worden en wat steviger. Ik was heel enthousiast begonnen, maar daardoor ook ongeduldig. Ik heb een mailtje gestuurd aan het bedrijf in de hoop dat er iemand met enige gynaecologische kennis werkt die mij op de hoogte kon brengen van wat ik werkelijk kon verwachten van het product. Ik kreeg een lange mail retour met die begon met de uitleg dat het product eerst al enige maanden in moet werken, voordat het lichaam erop gaat reageren, de bedoeling is dat de borsttabletten proberen de puberteit een beetje proberen na te bootsen met de juiste natuurlijke inhouds stoffen. Echter in de puberteit duurt het gemiddeld 6 tot 7 Jaar, voordat onze borsten volgroeid zijn. Zelfs met 100% echte oestrogeen pillen zoals ze die voorschrijven aan mannen met serieuze prostaat problemen, kun je niet verwachten dat het sneller gaat dan bijvoorbeeld in een zwangerschap, aldus de klantenservice van deze website. Ze lieten mij ook weten dat een dergelijke methode met oestrogeen verboden is om aan te bieden buiten de reguliere zorg, omdat het niet zonder risicoos is. Het zou in elk geval zeer vreemd zijn als een natuurlijk product in korte tijd een paar cup maten erbij zou kunnen doen komen.

Ik ben wel gerustgesteld en ben van plan de lange termijn planning dan maar vol te houden, dus gewoon door gaan met de pillen. Er zijn volgens het bedrijf vrouwen die het product inmiddels 6 Jaar gebruiken hetzij in een matige dosering, deze vrouwen zouden dat beslist niet doen als er niets ten gunste zou veranderen, al was het maar omdat de pillen niet lekker ruiken en ook niet lekker smaken. De Dames kopen kennelijk elke 6 a 7 Maanden een nieuwe b.h. als de andere waarmee ze testen niet lekker meer zit. Deze moet je niet dagelijks dragen, want alles rekt en met wassen veranderd er ook van alles. Dus heb je geen objectief middel meer om te testen of je wat opgeschoten bent met je kuur. Dus je begint met een nieuwe B.H. die krap zit maar wel net past, adviseerden ze mij. Als deze na 6 a 7 Maanden niet meer past moet er wel wat ten gunste veranderd zijn. Dat is logisch. Dus dat ga ik ook doen. Ik merk wel nu al dat mijn haren beter groeien en mijn nagels steviger worden, dat vind ik trouwens wel een leuke bijkomstigheid. Wat ook nuttig is om te weten, stond in de mail. Mannen die 10 Jaar lang te veel Bier drinken hebben ook borsten gekregen door die gewoonte, als je dan bedenkt dat in 1 pil meer nuttige ingredienten zitten dan in 1 liter bier, dan kunnen wij vrouwen met 3 pillen per dag er echt op vertrouwen dat als we de kuur lang genoeg doorzetten dat er beslist wat ten gunste van onze borsten zal gebeuren, we reageren tenslotte beter op deze inhoudsstoffen dan mannen bovendien starten we al met grotere borsten dan Mannen. In elk geval is mij duidelijk dat alles wat aan de vrouw gebracht word, inspelend op ons ongeduldigheid gebaseerd is op gebakken lucht. Niet aan beginnen dus. Ik wens alle vrouwen en meiden veel succes. En ik hoop dat meer vrouwen hun ervaringen delen met het product, ik lees graag wat anderen ervan vinden.