Beste lezers en lotgenoten zal ik maar zeggen.

Ik ben geen medisch onderlegt persoon, echter er zijn dingen die mij doen denken dat anderen denken dat we erg dom zijn omdat we iets zoeken voor onze borsten te verfraaien.

Ik vind twee dingen die mij opvielen irritant. Te beginnen met Hot Push Up Capsules van Stuntpakker. Dit product vergroot op natuurlijke wijze de borst spieren zo staat het geschreven. Wat denken jullie ervan ?. Ik heb nooit iets dommer gelezen. Als ik mijn borsten wil vergroten middels dikkere borst spieren ga ik wel naar de sportschool. Trouwens dat heb ik al ooit geprobeerd en het resultaat was dat ik twee mooie bolle bulten boven mijn slappe C heb gekregen. Want mijn borsten hangen voor de helft onder mijn borst spieren. Dus al zou Hot Push Up Capsules werken (Wat onmogelijk is) dan is het resultaat averechts, aan het eind van het verhaal heb je vier borsten. Twee boven dat zijn de bobbels van de spieren zonder tepel en twee borsten die er al waren met tepels. Zielig als iemand dat koopt.

Dan het tweede wonder der natuur. Het super product, E Lifexir Push Up breast van de firma Holland & Barret. Het werkings mechanisme is mij een raadsel, dus zal ik daar verder niet over speculeren, wel dat hetzelfde smeersel word aangeboden om je billen te liften. Dan stuit ik nog op een verhaal gebracht onder de naam Breastgro dat een vrouw eerst Natural Push Up gebruikt had met het resultaat dat ze er 1 cup maat op vooruit was gegaan, echter ze vond Natural Push Up te duur dus is ze overgestapt op Breastgro. Dat mag, echter ik was gebleven bij datgene wat bij mij resultaat heeft in haar geval. En trouwens ik vind het prijsverschil verwaarloosbaar. Dan nog een verhaal van een vrouw, ook weer onder de noemer Breastgro, dat ze gestopt was met Natural Push Up omdat haar maandelijkse periode verschoven was. Ik vind dat vreemd dat er vrouwen hun beklag doen op een forum dat gebruiksters van Breastgro zoekt om hun ervaringen met het product te delen. Op zich best wel dapper van de firma die Breastgro verkoopt want op een publiek forum kan iedereen je product afkraken dus ook degenen die het product niet gebruikt hebben, maar om andere redenen, bijvoorbeeld omdat ze met een baard achter hun schermpje zitten en trachten een potje (PRUTS) te verkopen aan dezelfde klanten. trouwens de juiste manier van presentatie is een doordruk strip volgens mijn huisarts. I.v.m. dat niemand zijn/haar handen wast voor zij in het potje gaan graven, met de vingertjes. Dus besmetting van de rest van de kuur is een risico. Helaas zijn doordrukstrips duurder dan potjes dus de Smurf met de lange baard stopt zijn geheime wonder middeltjes steevast in potjes. Waarschijnlijk met de gedachte, als het al niet doet wat ik verzonnen heb, dan je met wat pech in elk geval een koortslip.

Goed voor zover mijn huisarts. Grappige kerel trouwens, ik heb hem trouwens tijdens mijn bezoek aan hem voor een ander euvel ook verteld dat ik Naturalpushup wil gaan gebruiken in de hoop mijn slappe C weer vol te krijgen. Tot mij mijn verbazing heeft hij het niet afgekraakt. Ook niet aanbevolen. Hij kent mijn borsten, dus zijn mening was, laat me weten of er wat veranderd, dat zou leuk zijn en interessant. Nou ik ga het proberen, al was het maar omdat hier geen onzin op de website staat. Dat vind ik al erg positief. En geloof mij, als er meerdere cup maten beloofd worden, in korte tijd, dan blijf er maar vanaf, volgens mijn Arts is dat onzin.

Vriendelijke groetjes,

Bianca