Hallo allemaal,

Ik ben Jasmein en ben op zoek naar pillen voor grotere borsten, liefst 100% natuurlijke pillen voor grotere borsten, helaas des te langer ik zoek des te moeilijker word het om een keuze te maken. Het aanbod is dermate groot dat het bijna onmogelijk word om de juiste keuze te maken. De pillen met mooie beloftes heb ik dom genoeg als eerste gebruikt, de een belooft in no time een D cup, de tweede cup maten erbij binnen enkele weken. Hoe dom dat eigenlijk is heb ik hier al gelezen. Beide deden niks natuurlijk.

Gelukkig waren ze niet duur dus daar kom ik dan wel overheen. Kan iemand mij vertellen of de pillen op deze site werken ? Die zijn namelijk minder goedkoop, de aanbieding is wel serieuzer maar of het werkt kan ik er niet uit opmaken. Al zouden mijn borsten er uitsluitend voller en steviger van worden, dat was al een stap in de goede richting om ermee door te gaan wellicht worden ze op de langere duur dan toch langzaam groter. Dat het echt nooit sneller kan dan tijdens de zwangerschap, zover ben ik al ingelezen hier. Dat was in elk geval leerzaam er was trouwens een heleboel zeer leerzaam dus dat geeft me wel het idee dat ik hier goed zit.

Groetjes Jasmein.