Hallo allemaal,Ik heb wat meegemaakt wat ik vreemd vind, ik ben nu enkele Maanden bezig met de borst pillen, ik heb een test gedaan een week geleden en die bleek positief. Ik had dus Covid. Gekke is ik had geen enkele reden om aan te nemen dat ik besmet was, ik had de test nodig om binnen te kunnen in de horeca, in verband met de QR code. Ik dacht de test kan niet kloppen want ik voel me goed, niets bijzonders. Zelfs geen loopneus, zelf testen gekocht en nogmaals getest thuis weer positief. 5 dagen na de uitslag weer getest en deze keer negatief, ik ben weer naar de GGD gegaan en ook bij hun negatief.Ik vraag me af of de borst pillen enige invloed hebben op het Corona virus, mijn hele ziekte verloop was maar 5 dagen en ik heb er niks van gemerkt. Ik kan wel met zekerheid stellen dat het met de borst pillen zeker niet slechter met je gaat als je besmet raakt op een of andere manier. Wat mijn borsten betreft, ik heb het idee dat ze nu na 2 Maanden gebruik wat voller beginnen te worden, ik ga er dus zeker mee verder, deze keer onder de noemer baat het niet, schaden zeker niet.Nu hoor ik op het nieuws dat ze in Noorwegen de Alcohol verbieden, alsof dat je kans op Covid zou vergroten. Volgens mij beginnen ze overal steeds gekker te worden. Nou goed, genoeg over de virus toestanden. Ik hoop dat ik volgende Zomer met een goed gevuld bikini topje op de boot zit dat vind ik belangrijker dan alle huidige omstandigheden van thuis zitten en nergens binnen mogen omdat je niet gevaccineerd bent zoals ik. Bij deze een goede gezondheid aan allen en hopelijk goed nieuws over mijn borsten en de verloren vrijheid waar we nu mee zitten. Groetjes Sonja