Hallo allemaal, ik ben Mariska.

Ik wil graag mooiere borsten, zoals mijn dochter ze nu heeft. Ik had mooiere borsten, echter in de loop der jaren ging ergens wat fout. Vanaf mijn 38e begonnen ze eigenlijk slapper te worden, het gaat langzaam zo langzaam dat je pas echt schrikt als je een oude foto in bikini terug ziet. Ik ben ook nog eens gaan afslanken en dat deed de rest in negatieve zin. Los vel onder mijn armen, onder mijn kin, op mijn buik, mijn billen enzovoort, lijkt wel of je een te grote overal aan hebt.

Opnieuw op spekken is natuurlijk een optie want ook in mijn gezicht lijk ik ouder geworden na het afslanken, alles bij elkaar vraag je je af of het middel niet erger is dan de kwaal want jonger ben ik er niet op geworden, ik voel me ook niet beter en mooiere borsten heb ik er beslist niet aan over gehouden, integendeel, die zijn er nog het meest op achteruit gegaan met mijn afslank fobie. Het is leuk om hier je probleem neer te leggen op een plek waar iedereen uitsluitend wat schrijft die niet tevreden is met haar borsten.

Meeste verhaaltjes zijn echt herkenbare situaties, belangrijkste is je bent niet de enige die wat aan haar borsten wil verbeteren, optisch gezien dan. Ik ga het aangeboden middeltje zeer zeker proberen, anders had ik me de moeite ook niet genomen om een verhaaltje te schrijven en door te mailen naar deze firma. Ben echt benieuwd wat het doet, dat er niets te verwachten is binnen enkele dagen, dat heb ik inmiddels wel begrepen uit alle informatie van andere vrouwen die meer ervaring hebben in het testen van middeltjes die normaal gesproken niets doen behalve je beurs inhoud verkleinen. Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat dit middel wel wat doet, het geheel komt net wat betrouwbaarder over al was het maar omdat er nergens iets geweldigs belooft word op het gebied van supersnel fantastische resultaten.

Ik verwacht ook geen grotere borsten dat hoeft niet perse voor mij, gewoon wat ik had voor mijn 38e, hetzelfde formaat maar dan lekker vol en stevig. Zo heeft mijn dochter ze nu ook. Nou ik ben benieuwd wat ervan terecht komt, ik menstrueer nog met de regelmaat van de klok dus ik probeer direct de advanced forte formule. Lijkt me wel een stuk sterker, helaas ook een stuk duurder, maar goed het doel heiligt de middelen en uitblinken in geduld doe ik eigenlijk eerlijk gezegd ook niet echt. Veel succes allemaal en de groetjes Mariska.