Ik begrijp dat iedereen op deze website komt voor grotere borsten. Helaas ben ik niet gezegend met een te kleine borstomvang. Integendeel; ik heb cupmaat K en kan uit ervaring vertellen dat dit niet gemakkelijk is. Mannen zien mij alleen als de ondeugende, sexy Ellen met haar grote borsten en ronde billen. Ik heb genoeg bekijks en aandacht, maar er is geen man die een normaal gesprek met mij aanknoopt. Ook op het werk behandeld mijn baas mij als een speel goed en ik ben bang dat hij niet de enige baas zou zijn die mij op die manier ziet. Dus blijf ik waar ik ben. Natuurlijk is de aandacht leuk, maar ik voel me ook vaak verkeerd bekeken, soms heb ik helemaal geen zin om te stoeien, het is ook nu nog een gewenning dat iedereen met mijn borsten staat te praten i.p.v, face to face, Cup K is een maat waar niet veel mensen overheen kijken en ik zou juist zo graag willen dat iemand ziet wie de persoon achter deze borsten is.

Het enige dat mannen met mij willen is spelen. Er is tot heden niemand die mij echt wil leren kennen. Dus denk ik zonder mijn borsten en mijn billen, hoe zou het leven er dan uitzien, met BH heb ik de maten 95 60 125, zonder BH word dat 95 120 75, simpel want ze komen tot de navel, aangezien ik vaak geen bh draag omdat het niet lekker aanvoelt, draag ik graag stretch tops, 1 kleine onder de borsten een grotere over de borsten, dan blijft de huid droog, onder de borsten, ik dacht ook dan is dat sexy verhaal ook ten einde, niet dus, nu is de vraag, kon je geen transparante tops vinden.

Je denkt misschien; waarom schrijft ze dit allemaal? Tja, het zou raar zijn wanneer ik hier een slechte reclame zou willen maken voor grote borsten. Ik overweeg geen borstverkleining, want ik wil niet in mijn lichaam laten snijden. In plaats daarvan probeer ik het beste ervan te maken. Het enige dat ik absoluut niet zou willen, dat zijn slap hangende grote borsten. Daarom gebruik ook ik de supplementen, ondanks mijn grote maat. Mijn borsten worden er gelukkig niet groter van, Ik gebruik de supplementen om ze mooi vol en stevig te houden.

Wellicht zijn er andere vrouwen die in dezelfde situatie zitten als ik en kan ik ze helpen bij de overweging om dit product te bestellen. Ik ben er tevreden mee. Tenslotte na je 20ste worden ze toch heel langzaam wat leger, net als een ballon waar langzaam wat lucht uitloopt, ze blijven wel tot naast de navel maar wat platter dan toen ik 20 was. Ik gebruik het al vele Jaren trouwens en de deukjes zijn eruit, ik vind als je ze al hebt, dan liever mooi vol. Kan best dat er 200 gram bij gekomen aan elke kant maar dat zie je er niet aan af, daar worden de mijne niet direct groter van ze zijn elk 3 kilo, dus 200 gram is voldoende om ze wat voller en mooier te maken. Nu heeft mijn Baas nog open pumps voor me gekocht, hij heeft ontdekt dat ik leuke tenen heb. Ik dacht, ja dat kan er nog wel bij.

Vertaling door Interactivated bv