0

Product was successfully added to your shopping cart.
Posted at 15 jul. 2020 13:03:45 door / Category: Over hop tabletten

Ik ben nu een Maand bezig met de borsttabletten en ik voel wel steekjes in mijn borsten zoals ik dat voel voor in mijn maandelijkse periode heb. Echter, ik merk nog geen resultaat. Ik was al een tijd op zoek naar een mogelijkheid om mijn borsten te verfraaien, of beter gezegd iets waar ze mooi vol van worden en wat steviger. Ik was heel enthousiast begonnen, maar daardoor ook ongeduldig naar de resultaten...

Lees meer
Posted at 5 jun. 2020 10:26:05 door / Category: Over hop tabletten

Je denkt misschien; waarom schrijft ze dit allemaal? Tja, het zou raar zijn wanneer ik hier een slechte reclame zou willen maken voor grote borsten. Ik overweeg geen borstverkleining, want ik wil niet in mijn lichaam laten snijden. In plaats daarvan probeer ik het beste ervan te maken. Het enige dat ik absoluut niet zou willen, dat zijn slap hangende grote borsten. Daarom gebruik ook ik de supplementen, ondanks mijn grote maat. Mijn borsten worden er gelukkig niet groter van, Ik gebruik de supplementen om ze mooi vol en stevig te houden.

Lees meer
Posted at 11 mei 2020 13:13:39 door / Category: Over hop tabletten

Om heel eerlijk te zijn was ik nogal sceptisch over het effect van de NPU tabletten, omdat ik niet direct geloofde dat kruidenpillen mijn borstvolume zouden beĆÆnvloeden. Toch wilde ik het proberen, omdat plastische chirurgie geen optie voor mij is en mijn borsten echt wel wat kunnen gebruiken na jaren borstvoeding te hebben gegeven. Het kan in ieder geval geen kwaad voor mijn gezondheid, omdat de tabletten ogenschijnlijk alleen natuurlijke ingrediĆ«nten bevatten.

Lees meer
Posted at 28 feb. 2017 14:01:01 door / Category: Over hop tabletten

Ik denk van wel, anders zouden de helft van alle vrouwen boven de 20 lelijke borsten hebben vanaf cup B. Dat is onzin natuurlijk want vanaf cup C is de borst zo wie zo niet meer exact midden op de borstspier gecentreerd. Als ik dan op Internet ga kijken zie in miljoenen pagina's van sexy vrouwen en modellen met grote borsten die er een leuke cent mee bijverdienen om zich te laten fotograferen of filmen. En ze hebben allemaal grote hangborsten. Maar wel mooie volle hangborsten. Als ze vol zijn is het hebben van hangborsten dus absoluut niet lelijk of minder sexy, sterker nog als cup f recht vooruit zou staan dan zou dat er belachelijk onnatuurlijk uitzien en dus absoluut nep en niet sexy.

Lees meer
Posted at 23 feb. 2017 20:23:56 door / Category: Over hop tabletten

Mijn wens na de borst voeding die ik trouw een Jaar gegeven heb omdat kleine Sjaak dan minder gevoelig is voor allerhande kinderziekten en het de moeder kind relatie verstevigd. Met als uitkomst de volle borsten die ik had tijdens de periode van stillen gingen daarna behoorlijk in volume terug. Het leek of de inhoud kleiner werd, terwijl de verpakking gelijk bleef.

Hoe krijg ik nu weer volle stevige borsten

Hoe krijg ik nu weer volle stevige borsten terug zonder serieuze ingrepen. Zonder kunstmatige optische trucjes zoals voor gevulde BH. en dergelijke. Gewoon simpel volle stevige borsten van mezelf, precies zoals ze waren. De rest van mijn figuur is precies terug in de vorm van voor de zwanger schap. Alles perfect behalve mijn borsten zijn nu slapper geworden en wat gaan hangen. Daar ben ik dus niet trots op ik dacht echt dit gaat helemaal goed want mijn borsten bleven mooi strak en vol en als ik vergat om af te kolven zelfs te vol.

Nu komen er nog al wat bezoeksters op deze pagina met hetzelfde probleem dus alle advies is welkom. Ik heb nog wat verhalen zitten lezen bij producten voor borstversteviging maar dat waren zulke onvoorstelbare dwaze berichten. Ik denk dat degene die de onzin bedacht heeft er van uit gaat dat tegelijk met het afnemen van je borst volume tevens je hersenen volume afneemt. Een belediging voor elk weldenkend mens dus.

Grotere borsten producent met begrip voor frustraties elders ervaren

Dit is trouwens de eerste en enige producent die onze verhalen en onze frustraties daad werkelijk plaatst als ingezonden stuk, dus dat schept wel enig vertrouwen in deze producent. Want alle verhalen die ik hier gelezen heb waren in principe anti reclame afkomstig van vrouwen die alles geprobeerd hebben zonder enig resultaat. Nou proficiat ik weet 100% zeker dat er wel degelijk kruiden bestaan die invloed hebben op je borst volume. Dus als je zoals ik tevreden bent met volle stevige borsten moet dat alvast kunnen.

Als je er 2 cup maten bij wil lijkt me dat eerlijk gezegd onmogelijk met een natuurlijk product. Echter als je borsten voller worden lijken ze sowieso groter eigenlijk heb je dan al grotere borsten. Ik heb tot heden geen enkel product geprobeerd uitsluitend de nonsens verhalen gelezen die beslist niet door vrouwen geschreven zijn en de mannen die ze geschreven moeten hebben waren beslist geen gynaecologen. Eerder auto monteurs met een hobby aan auteur spelen en vooral veel sterke verhalen verzinnen die biologisch nergens op slaan. Nu is er niets mis met een auto monteur, het kunnen ook metselaars geweest zijn of groente boeren dat speelt geen enkele rol.

Volle stevige borsten op natuurlijke basis is een studie op zich

Het gaat erom dat ze geen van allen verstand hebben kennelijk van hoe krijgt een vrouw haar mooie volle stevige borsten terug. Ik heb ook nooit een gynaecoloog een stuk zien schrijven over het afstellen van een auto motor of het perfect metselen van een muurtje. Dat vind ik een zeer kwalijk zaakje dat in de sector natuurlijke borstvergroting schijnbaar uitsluitend avonturiers als auteurs optreden en niet gehinderd door enige kennis, verhalen produceren die wel bedoeld lijken voor de geestelijk minder validen. Met als verbluffend eind resultaat.

Niemand gelooft meer in mooie volle stevige borsten met een natuurlijk pilletje. Want zo dwaas de verhalen zo slecht zijn de gebruikte inhoud stoffen van de aangeprezen middeltjes dan ook schijnbaar. Ik lees nooit iets positiefs over de honderden aangeboden schijnbaar waardeloze producten. Ik lees ook nooit dat er iemand ziek van geworden is dat is dan nog een gerust stelling die de implantaten industrie me niet kan garanderen. Ik moest als ik het wilde doorzetten om mijn borsten te verstevigen toch even een papier tekenen dat alle gevolgen op eigen risico van de patiënt waren. Dus heb ik niet doorgezet want dat maakt op mij geen goede betrouwbare indruk. Ik wil mooie volle stevige borsten, geen narigheid want dat heb ik al genoeg.

Posted at 12 feb. 2017 22:54:56 door / Category: Over hop tabletten

u denkt iedereen dat wij, de dames het wereld kampioenschap fop artikelen in de b.h uitgevonden hebben. Ik heb ontdekt op een leuke beachparty dat er heren rondliepen met iets in hun zwem broekje dat veel overeenkomsten had met een paar sokken die zo in de lange weg in elkaar getrokken zijn. Hoe kom je erop! Deze jonge mannen gaan er dus van uit dat het wel degelijk wat uitmaakt voor de vrouwen dat het er nog al enorm uitziet en dan ook nog in rust toestand. Wat zou dat moeten worden in gevecht toestand? Dat laten ze graag aan de dames over die naar de zwelling staren in de veronderstelling dat het allemaal vlees en bloed is wat zich daar verstopt in een sowieso veel te klein zwembroekje.

Lees meer
Posted at 12 feb. 2017 22:03:49 door / Category: Over hop tabletten

Ik ben dus nu nog niet het gedroomde bikini meisje. Ik hoop het te worden door de natuur een handje te helpen met pillen waar je mooie volle borsten van krijgt. Ik zie mezelf met mooie grote borsten al op het strand lopen. Een leuk scenario echter de realiteit is dat het tot nu toe bij dromen blijft. Mijn partner begint al te lachen als het volgende potje met wonder pillen afgeleverd wordt met de post. Hij vindt het ook niet erg dat ik hardnekkig blijf proberen om zonder medische ingrepen mijn borsten te verfraaien.

Lees meer
Posted at 7 feb. 2017 16:14:21 door / Category: Over hop tabletten

Ook al gelezen? leuk bedacht! Helaas, kijk je door de bril van 100 verschillende mannen of vrouwen, dan ontdek je 100 verschillende smaken. Dus diegene die deze eer toegedicht heeft aan de poserende vrouw in kwestie en er een heel verhaal bij schreef die was zeer creatief bezig als auteur. Echter het hele verhaal kan niet kloppen want niemand heeft de mooiste borsten van de wereld want ieder heeft een andere smaak qua volume, qua cup maat etc.

Lees meer
Posted at 7 feb. 2017 14:56:48 door / Category: Over hop tabletten

Het internet is toch echt een bron van opsporing van zeer vreemde zaken die op onverklaarbare wijze het nieuws nooit halen. Ondanks dat er duizenden gevallen van ernstige kwalen aan toegeschreven worden. Ik zit wat te zoeken op weekmakers en de grote K. Waar we met zijn allen bang voor zijn die ooit te treffen. Omdat ik er op gewezen wordt dat water drinken uit plastic flessen ongezond zou zijn,  des te langer de fles bewaard is des te hoger zou het risico zijn deze weekmakers binnen te krijgen.

Lees meer
Posted at 7 feb. 2017 13:44:18 door / Category: Over hop tabletten

Wie verzint er de meeste namen voor dezelfde pillen, kweek je eigen concurentie. Een vriendin van mij die al jaren van alles probeert om grotere borsten te krijgen op een natuurlijke basis heeft nu 23 verschillende potjes geprobeerd met waarvan zei sterk de indruk kreeg dat ze sterke overeenkomst hebben met elkaar.  Wat betreft kleur leken veel pillen op elkaar ondanks een andere merk naam. Ook qua formaat en model waren er nauwelijks verschillen qua geur ook al niet en qua werking waren ze echt allemaal perfect gelijkwaardig. Ze werkten geen van allen!

Lees meer
Posted at 3 feb. 2017 17:13:55 door / Category: Over hop tabletten

Laatste nieuws : Dames opgelet! Diegenen die dit gerecht gerecht minstens drie keer in de week eten krijgen een aanzienlijke borstvergroting. Gratis op de koop toe. Althans volgens de geleerden die het onderzoek deden. Het gaat om de Spaanse Paella en met name de versie met zeevruchten. Nu weet ik dat mosselen een redelijk oestrogeen gehalte hebben. Echter van de rest van de ingredienten weet ik dat niet. Ik denk dus dat je beter gewoon Zeeuwse mosselen kunt eten zonder de Paella. Wellicht brengt dat de borst vergroting op gang. Ook al naar gelang de grote van de porties en de frequenties van inname.

Lees meer
Posted at 3 feb. 2017 15:52:09 door / Category: Over hop tabletten
Prachtige grote volle F cup! Maar ze hangen en behoorlijk. Advies ingewonnen bij een Arts en die zegt "ik vind jouw borsten best sexy,, bij dit formaat is het echt normaal dat ze hangen. En wat belangrijker is wil je ze optisch verstevigen zonder aan het formaat in te boeten dan moeten we de huid boven je borsten inkorten met het gevolg dat je tepels richting plafond gaan wijzen. Dus die moeten dan rond de tepelhoven los gesneden worden en terug geplaats op natuurlijke hoogte.Lees meer
Posted at 31 jan. 2017 23:38:00 door / Category: Over hop tabletten

Nu kan ik mezelf perfect en duur kleden met spullen van de top merken in de fashion wereld. Dan beladen met kostbare juwelen en vervolgens ontdekken dat de vrouwen in jeans met een leuk truitje dat goed gevuld is mij het nakijken geven als het gaat om de attentie van de wederhelft.

Lees meer
Posted at 31 jan. 2017 22:59:22 door / Category: Over hop tabletten

Natuurlijk grotere borsten! Het beste is om ze intact te laten! Dus niets injecteren of implanteren. Dan lijkt de buitenkant wel hetzelfde, inwendig worden er forse veranderingen toe gebracht. Deze veranderingen komen de gezondheid van je borsten nooit ten goede. Klier weefsel in de verdrukking bemoeilijkt een gezonde doorbloeding van dat klierweefsel in je borsten. Uitwendig heb je dan misschien prachtige grotere borsten dan voor de ingrepen. Aan de binnenkant is het soms minder succesvol.

Lees meer
natuurlijke-borst-vergroting
Posted at 31 jan. 2017 16:42:05 door / Category: Over hop tabletten

Grotere borsten op natuurlijke basis. Een geweldig idee! Fantastisch als het mogelijk zou zijn. Kennelijk een totaal fiasco want de esthetische cosmetische chirurgie heeft het drukker dan ooit. Bedenk dan de eventuele risico's die men toch op de koop toe neemt. Dan betekend dat niet meer en niet minder dan dat al die vrouwen die onder het mes gaan er kennelijk niet in geslaagd zijn in het vinden van een product dat iets doet in positieve zin.

Lees meer
Posted at 30 jan. 2017 16:47:09 door / Category: Over hop tabletten

Je wilt grotere borsten maar je kunt onmogelijk enkele duizenden euro's ophoesten voor een operatie en wat erger is je durft de operatie niet aan vanwege het grote aantal missers over de afgelopen jaren. Dan komt natuurlijke borstvergroting in beeld. Het proberen waard! Het is betaalbaar en risico's zijn er eigenlijk niet. Maar wat verwacht je ervan. Het merendeel van de aangeboden producten werkt niet. Als er al iets werkt komt dat waarschijnlijk niet overeen met je geduld.

Lees meer
Posted at 28 jan. 2017 23:37:00 door / Category: Over hop tabletten

Onderzoek naar wie wordt het meest verzocht om te dansen. Ik zit gezellig aan de de bar in een dans gelegenheid met ruimte voor meer dan 400 mensen. Er is een leuk orkest en een grote dans vloer. Ik dacht ik ga eens tellen wie nu het meest gevraagd word om te dansen. Of de nette dames die niets laten zien van hun vrouwelijk schoon of de dames die best veel te bieden hebben en dat ook niet te veel bedekken.

Lees meer
Posted at 28 jan. 2017 22:47:00 door / Category: Over hop tabletten

Ongeveer de helft van de vrouwen is niet tevreden over haar borsten. Of ze zijn te slapjes dus niet stevig genoeg of te klein. 50 % van de vrouwen wil dus mooiere borsten de helft van deze helft 25 % ongeveer wil grotere borsten. De hele 50 % wil zo wie zo stevige borsten of ze nu groot of klein zijn stevig is een must. Velen kiezen de weg van het snelste resultaat en dus met de grootste kans op ongewenste neven effecten. Het mes erin of oppompen met e.o.a. gel, vloeistof of eigen vet.

Lees meer
Posted at 28 jan. 2017 21:56:15 door / Category: Over hop tabletten

Met de allerbeste aanbevelingen gaat de concurrentie de boer op. Op internet om de dames die interesse hebben in mooiere borsten of zelfs grotere borsten een middeltje te verkopen waarvan ze zelf weten dat het onmogelijk kan werken. De verkoper heeft immers zelf opdracht gegeven aan de farmacie wat erin moet zitten aan onschuldige goedkope ingredienten.

Lees meer
Posted at 26 jan. 2017 15:33:49 door / Category: Over hop tabletten

Zoals men mij verteld de beste formule die ze hebben en de beste die ze ooit uitgevonden hebben. Zo wie zo op natuurlijke basis de krachtigste formule die er op deze aardbol te koop is. Een must have voor elke jonge vrouw die interesse heeft om haar borsten optimaal tot in de puntjes te verzorgen

Lees meer

Artikelen 1 tot 20 van 38 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2