0

Product was successfully added to your shopping cart.
Posted at 17 jan. 2022 11:26:24 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Hi ik heb wat ondervonden wat ik graag wil vermelden, het gaat om mijn opvliegers en dat afschuwelijke nacht zweten, ik dreef zowat mijn bed uit, een vriendin gaf mij de tip om borst pillen te proberen. Zij had ook last van opvliegers en ze was aangenaam verrast door de bijwerking van jullie borst pillen. Ze had deze pillen besteld voor haar borsten uiteraard, dus toen ze na ongeveer 5 weken tot de conclusie kwam dat ze geen last meer had van haar opvliegers dacht ze dat kan eigenlijk alleen door die pillen komen. Dus om zeker te zijn stopte ze 1 week met de pillen. Toen alle narigheid terug kwam is ze weer begonnen en inderdaad het ging weer weg.Lees meer
Posted at 29 dec. 2021 10:02:16 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Ik heb wat meegemaakt wat ik vreemd vind, ik ben nu enkele Maanden bezig met de borst pillen, ik heb een test gedaan een week geleden en die bleek positief. Ik had dus Covid. Gekke is ik had geen enkele reden om aan te nemen dat ik besmet was, ik had de test nodig om binnen te kunnen in de horeca, in verband met de QR code. Ik dacht de test kan niet kloppen want ik voel me goed, niets bijzonders. Zelfs geen loopneus, zelf testen gekocht en nogmaals getest thuis weer positief. 5 dagen na de uitslag weer getest en deze keer negatief, ik ben weer naar de GGD gegaan en ook bij hun negatief.Lees meer
Posted at 3 dec. 2021 17:45:03 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Ik had altijd mooie volle borsten en een kast vol kleding en lingerie die daarop afgestemd was. Nu helaas niet meer. Het begon met mijn zwangerschap toen werden mijn borsten meer dan 2 cup maten groter, Ik ging van D naar F dat was dus te groot voor mijn lingerie en ook voor de meeste strakke jurkjes etc. Enig voordeel, het was altijd sexy ook zonder BH. Na de bevalling gaf ik borstvoeding en al die tijd bleef het een F cup. Ondanks dat ik wel weer mijn normale figuur terug had, na een maand of 6. Ik had trouwens gelezen dat door borst voeding te geven je sneller je oude figuur terug zou krijgen. Ik deed het mede daarom langer omdat ik mijn bezigheden thuis deed. Ik hoefde niet naar mijn werk. Mijn man verdiend genoeg voor ons beiden en vond het niet noodzakelijk dat ik ging werken.Lees meer
Posted at 22 nov. 2021 23:11:58 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Beste lotgenoten, laat ik maar met de deur in huis vallen; ik heb naar mijn smaak te kleine borsten en eigenlijk kan ik het niet echt accepteren, e.e.a. al naar gelang de situatie. Op het strand valt het zwaarder te accepteren om de grijze muis te zijn dan in de bioscoop bij voorbeeld. Natuurlijk heb ik lang gedacht aan een borst vergroting, maar eigenlijk heb ik mijn roeping misgelopen, ik had speurneus moeten worden. Ik stond op het punt om naar de chirurg te stappen toen ik op een avond toch aan het speuren ging. Laat ik jullie vertellen hoe lang het geknoei met de vrouwelijke borsten al gaande is en hoe het ging. Onthoud goed dat het altijd artsen waren die deze experimenten uitvoerden op vrouwen die net als wij heden ten dage de arts zien als vertrouwens persoon. Je vind het tenslotte normaal om hem of haar je borsten te tonen en zelfs het mes er in te zetten zonder enige medische noodzaak. Nou dat is nog al wat. Als een bouwvakker fluit zijn we vaak meer aangedaan, terwijl dit een onschuldig fenomeen is zonder enige consequenties.Lees meer
Posted at 15 nov. 2021 21:40:56 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Hallo allemaal.Ik herken mezelf in het voorgaand bericht, ik ben door de menopauze denk ik. Omdat ik geen menstruatie meer heb, wat ik wel nog heb zijn die afschuwelijke opvliegers en een kurk droge vagina. Ik ben blij dat ik geen tampons meer in hoef te brengen want dat zou gewoon pijn doen. Je kunt ze invetten met Olijf olie, maar dan nemen ze geen vocht meer op. Ook een nutteloze handeling dus. Ik heb de borst pillen besteld op een rustig moment zonder opvliegers, want als ik die heb denk ik nergens over na. Ik voel ze opkomen in mijn buik en vervolgens gaat het gevoel omhoog tot dat ik een knal rood hoofd heb. Vervolgens begin ik te transpireren.Lees meer
Posted at 8 nov. 2021 11:39:22 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Sinds 8 Maanden gebruik ik dit product, aanvankelijk begon ik ermee omdat ik hoopte dat het mijn borsten wat voller en steviger kon maken. Meer verwachte ik er eigenlijk niet van. Maar het deed andere dingen met mijn lichaam die eigenlijk net zo belangrijk zijn als een mooi aantrekkelijk sexy figuur. Nu zal dat laatste niet alle vrouwen interesseren, maar ik heb een man en die interesseert dat zeker wel. En ik vind het belangrijk dat hij mij aantrekkelijk vindt.Lees meer
Posted at 1 nov. 2021 12:40:19 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Hi dames en meiden. Ik ben 65 Jaar en mijn problemen zijn wat uitgebreider dan slappe borsten en een slappe kont. Ik ben begonnen met deze kuur enkele jaren geleden, ik merkte echter al vrij snel dat mijn grootste ergernis minder werd. De opvliegers en het vreselijke nacht zweten werd minder en minder, geloof me dat het een kwelling was, zo erg dat ik vooral in de Zomer geen oog dicht deed s,nachts ik ging van de ellende naakt op de tegel vloer liggen in de badkamer. Het voelt of je 41 graden koorts hebt, kletsnat van het zweet.Lees meer
Posted at 26 okt. 2021 11:01:21 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Ik wil hier graag wat bijdragen op deze website aangaande de wensen van de dames en meiden omtrent hun lichamelijke uiterlijk en hoe dat mogelijk anders kan op een verantwoorde wijze. Allereerst bepaalt het vet percentage in je borsten voor het grootste deel de look en het volume van je borsten, dus vorm en stevigheid zijn afhankelijk van dit percentage. Effectief afslanken, zal dan helaas als eerste het buste volume verminderen, al was het maar omdat het vet weefsel in de borsten het lichtste opgeslagen vet van het lichaam is, dus, dat verdwijnt als eerste bij gewichts verlies.Lees meer
Posted at 18 okt. 2021 14:44:38 door / Category: Over hop tabletten, Gezondheid
Ik heb flinke borsten en ik ben ook best trots op mijn borsten, maar ik was eigenlijk altijd een beetje mollig. Volgens mijn vriendinnen gewoon te dik. Mijn vriend vond het geen thema, hij vind mij gewoon een lekkere meid zo gezegd. Uiteindelijk had ik besloten om de gulden middenweg te kiezen en een paar kilo af te vallen. Dat was al een moeilijk proces omdat ik graag alles eet vooral chocolade als ik stress heb bijvoorbeeld verbeeld ik me schijnbaar dat als ik een reep chocolade eet dat het minder word.Lees meer
Posted at 15 jul. 2020 13:03:45 door / Category: Over hop tabletten

Ik ben nu een Maand bezig met de borsttabletten en ik voel wel steekjes in mijn borsten zoals ik dat voel voor in mijn maandelijkse periode heb. Echter, ik merk nog geen resultaat. Ik was al een tijd op zoek naar een mogelijkheid om mijn borsten te verfraaien, of beter gezegd iets waar ze mooi vol van worden en wat steviger. Ik was heel enthousiast begonnen, maar daardoor ook ongeduldig naar de resultaten...

Lees meer
Posted at 5 jun. 2020 10:26:05 door / Category: Over hop tabletten

Je denkt misschien; waarom schrijft ze dit allemaal? Tja, het zou raar zijn wanneer ik hier een slechte reclame zou willen maken voor grote borsten. Ik overweeg geen borstverkleining, want ik wil niet in mijn lichaam laten snijden. In plaats daarvan probeer ik het beste ervan te maken. Het enige dat ik absoluut niet zou willen, dat zijn slap hangende grote borsten. Daarom gebruik ook ik de supplementen, ondanks mijn grote maat. Mijn borsten worden er gelukkig niet groter van, Ik gebruik de supplementen om ze mooi vol en stevig te houden.

Lees meer
Posted at 11 mei 2020 13:13:39 door / Category: Over hop tabletten

Om heel eerlijk te zijn was ik nogal sceptisch over het effect van de NPU tabletten, omdat ik niet direct geloofde dat kruidenpillen mijn borstvolume zouden beĆÆnvloeden. Toch wilde ik het proberen, omdat plastische chirurgie geen optie voor mij is en mijn borsten echt wel wat kunnen gebruiken na jaren borstvoeding te hebben gegeven. Het kan in ieder geval geen kwaad voor mijn gezondheid, omdat de tabletten ogenschijnlijk alleen natuurlijke ingrediĆ«nten bevatten.

Lees meer
Posted at 28 feb. 2017 14:01:01 door / Category: Over hop tabletten

Ik denk van wel, anders zouden de helft van alle vrouwen boven de 20 lelijke borsten hebben vanaf cup B. Dat is onzin natuurlijk want vanaf cup C is de borst zo wie zo niet meer exact midden op de borstspier gecentreerd. Als ik dan op Internet ga kijken zie in miljoenen pagina's van sexy vrouwen en modellen met grote borsten die er een leuke cent mee bijverdienen om zich te laten fotograferen of filmen. En ze hebben allemaal grote hangborsten. Maar wel mooie volle hangborsten. Als ze vol zijn is het hebben van hangborsten dus absoluut niet lelijk of minder sexy, sterker nog als cup f recht vooruit zou staan dan zou dat er belachelijk onnatuurlijk uitzien en dus absoluut nep en niet sexy.

Lees meer
Posted at 23 feb. 2017 20:23:56 door / Category: Over hop tabletten

Mijn wens na de borst voeding die ik trouw een Jaar gegeven heb omdat kleine Sjaak dan minder gevoelig is voor allerhande kinderziekten en het de moeder kind relatie verstevigd. Met als uitkomst de volle borsten die ik had tijdens de periode van stillen gingen daarna behoorlijk in volume terug. Het leek of de inhoud kleiner werd, terwijl de verpakking gelijk bleef.

Hoe krijg ik nu weer volle stevige borsten

Hoe krijg ik nu weer volle stevige borsten terug zonder serieuze ingrepen. Zonder kunstmatige optische trucjes zoals voor gevulde BH. en dergelijke. Gewoon simpel volle stevige borsten van mezelf, precies zoals ze waren. De rest van mijn figuur is precies terug in de vorm van voor de zwanger schap. Alles perfect behalve mijn borsten zijn nu slapper geworden en wat gaan hangen. Daar ben ik dus niet trots op ik dacht echt dit gaat helemaal goed want mijn borsten bleven mooi strak en vol en als ik vergat om af te kolven zelfs te vol.

Nu komen er nog al wat bezoeksters op deze pagina met hetzelfde probleem dus alle advies is welkom. Ik heb nog wat verhalen zitten lezen bij producten voor borstversteviging maar dat waren zulke onvoorstelbare dwaze berichten. Ik denk dat degene die de onzin bedacht heeft er van uit gaat dat tegelijk met het afnemen van je borst volume tevens je hersenen volume afneemt. Een belediging voor elk weldenkend mens dus.

Grotere borsten producent met begrip voor frustraties elders ervaren

Dit is trouwens de eerste en enige producent die onze verhalen en onze frustraties daad werkelijk plaatst als ingezonden stuk, dus dat schept wel enig vertrouwen in deze producent. Want alle verhalen die ik hier gelezen heb waren in principe anti reclame afkomstig van vrouwen die alles geprobeerd hebben zonder enig resultaat. Nou proficiat ik weet 100% zeker dat er wel degelijk kruiden bestaan die invloed hebben op je borst volume. Dus als je zoals ik tevreden bent met volle stevige borsten moet dat alvast kunnen.

Als je er 2 cup maten bij wil lijkt me dat eerlijk gezegd onmogelijk met een natuurlijk product. Echter als je borsten voller worden lijken ze sowieso groter eigenlijk heb je dan al grotere borsten. Ik heb tot heden geen enkel product geprobeerd uitsluitend de nonsens verhalen gelezen die beslist niet door vrouwen geschreven zijn en de mannen die ze geschreven moeten hebben waren beslist geen gynaecologen. Eerder auto monteurs met een hobby aan auteur spelen en vooral veel sterke verhalen verzinnen die biologisch nergens op slaan. Nu is er niets mis met een auto monteur, het kunnen ook metselaars geweest zijn of groente boeren dat speelt geen enkele rol.

Volle stevige borsten op natuurlijke basis is een studie op zich

Het gaat erom dat ze geen van allen verstand hebben kennelijk van hoe krijgt een vrouw haar mooie volle stevige borsten terug. Ik heb ook nooit een gynaecoloog een stuk zien schrijven over het afstellen van een auto motor of het perfect metselen van een muurtje. Dat vind ik een zeer kwalijk zaakje dat in de sector natuurlijke borstvergroting schijnbaar uitsluitend avonturiers als auteurs optreden en niet gehinderd door enige kennis, verhalen produceren die wel bedoeld lijken voor de geestelijk minder validen. Met als verbluffend eind resultaat.

Niemand gelooft meer in mooie volle stevige borsten met een natuurlijk pilletje. Want zo dwaas de verhalen zo slecht zijn de gebruikte inhoud stoffen van de aangeprezen middeltjes dan ook schijnbaar. Ik lees nooit iets positiefs over de honderden aangeboden schijnbaar waardeloze producten. Ik lees ook nooit dat er iemand ziek van geworden is dat is dan nog een gerust stelling die de implantaten industrie me niet kan garanderen. Ik moest als ik het wilde doorzetten om mijn borsten te verstevigen toch even een papier tekenen dat alle gevolgen op eigen risico van de patiënt waren. Dus heb ik niet doorgezet want dat maakt op mij geen goede betrouwbare indruk. Ik wil mooie volle stevige borsten, geen narigheid want dat heb ik al genoeg.

Posted at 12 feb. 2017 22:54:56 door / Category: Over hop tabletten

u denkt iedereen dat wij, de dames het wereld kampioenschap fop artikelen in de b.h uitgevonden hebben. Ik heb ontdekt op een leuke beachparty dat er heren rondliepen met iets in hun zwem broekje dat veel overeenkomsten had met een paar sokken die zo in de lange weg in elkaar getrokken zijn. Hoe kom je erop! Deze jonge mannen gaan er dus van uit dat het wel degelijk wat uitmaakt voor de vrouwen dat het er nog al enorm uitziet en dan ook nog in rust toestand. Wat zou dat moeten worden in gevecht toestand? Dat laten ze graag aan de dames over die naar de zwelling staren in de veronderstelling dat het allemaal vlees en bloed is wat zich daar verstopt in een sowieso veel te klein zwembroekje.

Lees meer
Posted at 12 feb. 2017 22:03:49 door / Category: Over hop tabletten

Ik ben dus nu nog niet het gedroomde bikini meisje. Ik hoop het te worden door de natuur een handje te helpen met pillen waar je mooie volle borsten van krijgt. Ik zie mezelf met mooie grote borsten al op het strand lopen. Een leuk scenario echter de realiteit is dat het tot nu toe bij dromen blijft. Mijn partner begint al te lachen als het volgende potje met wonder pillen afgeleverd wordt met de post. Hij vindt het ook niet erg dat ik hardnekkig blijf proberen om zonder medische ingrepen mijn borsten te verfraaien.

Lees meer
Posted at 7 feb. 2017 16:14:21 door / Category: Over hop tabletten

Ook al gelezen? leuk bedacht! Helaas, kijk je door de bril van 100 verschillende mannen of vrouwen, dan ontdek je 100 verschillende smaken. Dus diegene die deze eer toegedicht heeft aan de poserende vrouw in kwestie en er een heel verhaal bij schreef die was zeer creatief bezig als auteur. Echter het hele verhaal kan niet kloppen want niemand heeft de mooiste borsten van de wereld want ieder heeft een andere smaak qua volume, qua cup maat etc.

Lees meer
Posted at 7 feb. 2017 14:56:48 door / Category: Over hop tabletten

Het internet is toch echt een bron van opsporing van zeer vreemde zaken die op onverklaarbare wijze het nieuws nooit halen. Ondanks dat er duizenden gevallen van ernstige kwalen aan toegeschreven worden. Ik zit wat te zoeken op weekmakers en de grote K. Waar we met zijn allen bang voor zijn die ooit te treffen. Omdat ik er op gewezen wordt dat water drinken uit plastic flessen ongezond zou zijn,  des te langer de fles bewaard is des te hoger zou het risico zijn deze weekmakers binnen te krijgen.

Lees meer
Posted at 7 feb. 2017 13:44:18 door / Category: Over hop tabletten

Wie verzint er de meeste namen voor dezelfde pillen, kweek je eigen concurentie. Een vriendin van mij die al jaren van alles probeert om grotere borsten te krijgen op een natuurlijke basis heeft nu 23 verschillende potjes geprobeerd met waarvan zei sterk de indruk kreeg dat ze sterke overeenkomst hebben met elkaar.  Wat betreft kleur leken veel pillen op elkaar ondanks een andere merk naam. Ook qua formaat en model waren er nauwelijks verschillen qua geur ook al niet en qua werking waren ze echt allemaal perfect gelijkwaardig. Ze werkten geen van allen!

Lees meer
Posted at 3 feb. 2017 17:13:55 door / Category: Over hop tabletten

Laatste nieuws : Dames opgelet! Diegenen die dit gerecht gerecht minstens drie keer in de week eten krijgen een aanzienlijke borstvergroting. Gratis op de koop toe. Althans volgens de geleerden die het onderzoek deden. Het gaat om de Spaanse Paella en met name de versie met zeevruchten. Nu weet ik dat mosselen een redelijk oestrogeen gehalte hebben. Echter van de rest van de ingredienten weet ik dat niet. Ik denk dus dat je beter gewoon Zeeuwse mosselen kunt eten zonder de Paella. Wellicht brengt dat de borst vergroting op gang. Ook al naar gelang de grote van de porties en de frequenties van inname.

Lees meer

Artikelen 1 tot 20 van 47 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3