Leuk gesprek gehad met een jonge vrouw op de chat, het begint met: Beste Jolanda, daar zit ik dan met mijn goed gedrag, weer een potje leeg gemaakt, nu het zesde, van ...,( ik vermeld geen namen) en nog steeds 0,0 resultaat. Ik heb alle blogs gelezen die hier staan en had ik dat maar eerder gedaan. Er wordt meerdere malen geschreven in verschillende artikelen, voel je niks dan gebeurt er ook niks.

Als iets functioneert heb je af en toe jeuk in de tepels, de tepel hoven worden vaak donkerder van kleur en minimale steekjes in de borsten geven aan dat er wat gebeurt. Dat was in de puberteit ook zo en toen gebeurde er ook wat. Ik vind jullie bibliotheek met advies en verhalen ontzettend leerzaam en best uniek. Bij de concurrentie lees ik uitsluitend, mannen zullen je begeren, vrouwen zullen jaloers zijn, direct zichtbaar resultaat. Droom borsten in no time, enz enz.

Achteraf denk ik, 'tja wat ben ik een kuiken,. Die spreuken alleen al, zijn echt voor de dommen onder ons geschreven. Voor mij dus helaas. Ik heb zo graag grotere borsten dat de wens de gedachten ging beheersen en alle logica werd verbannen naar de achtertuin van mijn geheugen.

Maar wat adviseer jij me nu, implantaten wil ik niet, een vriendin heeft dat 2 jaar geleden laten doen, kreeg ontstekingen en liep nog een jaar op antibiotica en andere hulp ingrepen. Met gevolg enorm veel huidschade, de onderkant van haar borsten is volledig ontsiert met een grote rits sluiting. Ik heb haar gezegd, ik adviseer niets als het op een product aan komt. Simpelweg omdat ik dat niet mag. Ik adviseer je wel om alles wat je hier gelezen hebt goed te doordenken en je eigen keus te maken gebaseerd op, hier word je niets wijs gemaakt maar hier word je wijzer gemaakt. Dat is een andere benadering dan in no time een DD cup en aanverwante flauwekul.

Als je alles gelezen hebt kun je concluderen, er is hoop op grotere borsten. Ook op natuurlijke basis is veel mogelijk. Selecteer goed in het oerwoud van aanbieders van producten die claimen dat je er grotere borsten van krijgt, want 98% is totale flauwekul helaas. Wat dan ? ga voor de eerlijke verhalen! Niet voor de waanzinnige claims die duidelijk geschreven zijn door vaklieden uit de bouw Wereld. Brave mensen voor de rest maar groei snelheden van een insect. Toe dichten aan een mens is nou niet direct een toespraak van een bioloog.

Meisje vervolgt, zou ik dan Natural Push Up moeten proberen, ik ga er niet op in voor de rest, maar heb gezegd, waar krijg je een goed gevoel bij. Neem dat waar er niks beloofd wordt wat onmogelijk is als je logisch nadenkt. En bedenk er is een punt waar natuurlijke hulp middelen ophouden. Dat is bij elke vrouw verschillend. Het onsje meer van de een hoeft niet bij de ander zo uit te pakken. Uitsluitend met implantaten kun je op voorhand de volume toename van de borsten bepalen. Implantaten zijn er in verschillende maten en vormen. Zo werkt het met pillen natuurlijk niet. Je kunt hooguit je lichaam proberen te stimuleren wat zinnigs te doen met de inhouds-stoffen die de juiste pillen zouden moeten bevatten. En merk je niks bij de eerste kuur, koop geen tweede want dan slaat het bij jouw gewoon niet aan. Dan gebeurt er niets! Ook geen mooiere borsten omdat ze voller zijn geworden, niets blijft niets. Dus 6 potjes consumeren van product X, zonder dat je wat gemerkt hebt, dat moet je dus nooit meer doen. Het spaart je geld, tijd en des illusies.

Nou dit was dan het hele verhaal. Ik vond het best een onderwerp voor een blog, dus veel lees plezier.