Nu kan ik mezelf perfect en duur kleden met spullen van de top merken in de fashion wereld. Dan beladen met kostbare juwelen en vervolgens ontdekken dat de vrouwen in jeans met een leuk truitje dat goed gevuld is mij het nakijken geven als het gaat om de attentie van de wederhelft.

Grotere borsten zonder operatie

Wie helpt mij aan grotere borsten zonder operatie. Ik wil absoluut geen gedoe aan mijn lijf. Dat is in eerste instantie omdat ik al bang ben voor de tandarts.  Dus gezwegen van het open snijden van mijn borsten om er wat in te stoppen. Vet reserves heb ik ook al weinig dus ergens anders wat weg zuigen en in mijn borsten injecteren kan daardoor niet en punt 2 ook dat durf ik niet. Gel injecties of andere vloeistoffen in mijn borsten laten spuiten is al helemaal geen optie. Ik vertrouw de vloeistoffen en de gel niet plus ik durf het niet. Nou daar zijn we dan! wat nu?

Ik verlang wel naar grotere en mooiere borsten! Kan ik ook een beetje flaneren in het uitgaans-leven, want met de huidige hulp middelen trek ik uitsluitend mannen aan die wat geld willen lenen en in mij minder interesse hebben. Althans dat gevoel krijg ik bij sommigen. Natuurlijke borst vergroting is dus voor mij een optie echter daar heb ik de moed aan opgegeven.

Grotere borsten door diëten

Ik ben nu precies drie jaar aan het experimenteren met allerhande diëten waar mijn borsten van zouden groeien. Die haal ik allemaal van het internet onder de noemer tips om je borsten te vergroten op natuurlijke wijze. Tot nu toe geen enkel voedings middel gevonden dat ook maar enige nut had voor dat doel. Dan nog talloze producten geprobeerd zonder enig effect en nu heb ik het eigenlijk opgegeven. Niet dat ik ergens spijt van heb, alle groenten o.a. Fenegriek, black seed, (dat is dan geen groente) Augurken, kortom alles waarvan men beweert dat het oestrogene effecten zou hebben is de revue gepasseerd aan tafel.

Net als de talloze middeltjes op natuurlijke basis, niks functioneert bij mij. Ik heb me nergens slecht bij gevoeld, integendeel bij sommige dingen voelde ik me zelfs fitter dan gewoonlijk. Maar daar ging het niet om ik wil grotere borsten en daar is niks van terecht gekomen met alle super tips en fantastische fytho oestrogeen houdende diëten compleet gemaakt met pillen voor grotere borsten. Onder de noemer 'doe maar alles tegelijk baat het niet schaad het niet'. Dat klopt inderdaad maar werken doet het ook niet tot nu toe.

Hulpkreet op deze website

Nu staat er een hulpkreet op een website van een product dat ik nooit geprobeerd heb dus dat is eigenlijk wel vreemd. De web beheerder vond dat geen probleem want die zegt met jouw verhaal komen de meesten hier terecht. We hebben uitsluitend klanten die nergens meer in geloven dus leef je uit met je verhaal.

Anti reclame kan niet meer in dit segment want dat is al dermate negatief door de massa's onzinnige tips en producten daar voegt jouw verhaal niets meer aan toe. Althans je maakt het imago van natuurlijke borst vergroting niet slechter dan het is want niemand gelooft er nog in.

Als je 10 producten geprobeerd hebt die niets deden dan geloof je de rest ook niet meer. Dus het is een welkom verhaal. De bezoeksters van onze site herkennen zich er in en dat is wel goed. Het staat haaks op het hoera geroep van de dingen die je wel geprobeerd hebt zonder enig resultaat.

En hoe nu verder?

Hoe nu verder,  ik zal dit product proberen waarschijnlijk. Ben er nu toch en stel ik krijg er wel grote mooie borsten van. Dat zou me wat zijn! Maar, zegt de web beheerder! 'daar schieten wij hier niks mee op want dat mag je nooit in een blog schrijven en op een website plaatsen'. Ook vreemd! maar goed kan zijn dat iemand dit leest die wel bruikbare informatie heeft  en er op reageert.  Ik krijg het doorgestuurd ongeacht wat het is. Dus bij deze, weet je mij de tip te geven hoe ik aan grotere borsten kom zonder operatie! Graag en bij voorbaat dank.