Wie verzint er de meeste namen voor dezelfde pillen, kweek je eigen concurentie. Een vriendin van mij die al jaren van alles probeert om grotere borsten te krijgen op een natuurlijke basis heeft nu 23 verschillende potjes geprobeerd met waarvan zei sterk de indruk kreeg dat ze sterke overeenkomst hebben met elkaar.  Wat betreft kleur leken veel pillen op elkaar ondanks een andere merk naam. Ook qua formaat en model waren er nauwelijks verschillen qua geur ook al niet en qua werking waren ze echt allemaal perfect gelijkwaardig. Ze werkten geen van allen!

Kijk dat schept tenminste vertrouwen bij de consument die interesse heeft in natuurlijke borst vergroting met pillen. De vriendin in kwestie verteld dit natuurlijk niet uitsluitend tegen mij, nee ze is een immens populaire vrouw met een grote kennissen kring. Ze organiseert thuis verkoop avonden van andere producten en vertelt zonder enige schaamte over haar experimenten met zo ongeveer alle merken borst vergrotende pillen die er te koop zijn. Die ze geprobeerd heeft en uiteraard over de waanzinnig bedroevende resultaten.

Zeer inventief in het uitvinden van hetzelfde wiel

Het lijkt erop dat iemand zeer inventief is in 100 keer op nieuw hetzelfde wiel uit te vinden. Aan creativiteit geen gebrek dus in dit markt segment. Al zou ik er uitsluitend mooiere borsten aan over gehouden hebben zegt ze lachend of stevigere borsten of voor mijn part een beetje vollere borsten dan was ik al een tevreden mens geweest. Maar niks dat is wel erg weinig voor rond de 450 Euro per jaar. Niet dat ik het niet kan missen, trouwens vriendinnen geven aan lingerie meer uit dan wat ik spendeer aan natuurlijke middelen waarvan ik hoopte ooit vind ik er een die wel werkt.

Vergelijk het met de Lotto, mensen spenderen maandelijks meestal rond de 50 euro aan loterijen en winnen in heel hun leven niks. Dus ook dat borduurt voort op de hoop dat het lot hun ooit gunstig gezind is. Daarom schaam ik me niet voor mijn experimenten over de laatste jaren met producten voor mooiere borsten. Ze vervolgt, ik hoop dat het lot mij ook ooit gunstig gezind is en dat ik een product vind dat iets doet in de richting waar men het voor aanbied. Mooie volle borsten, nou dat is wat ik wil.

Simpel eigenlijk maar het ei van Columbus te vinden blijkt dus helemaal niet simpel. Want na meer jaren proberen heb ik nog niets kunnen vinden dat ook maar het gevoel gaf in mijn borsten dat er wat gebeurde. Goed geen gejammer want het heeft tot nu ook geen enkele bijwerking gehad.

Dat is met implantaten dus wel anders geweest in duizenden gevallen over de wereld. En dan liggen de kosten ook wel anders.  Duizenden om iets erin te stoppen, gaat het mis nog duizenden om de schade enigzins te herstellen en als het echt tegen zit zijn je borsten zover verprutst dat ze veel lelijker zijn dan voor de eerste ingreep plaats vond.

Een langdurige zoektocht naar grotere borsten

Dus nee ik heb geen spijt van mijn lang durende speurtocht, sterker nog ik zie het een beetje als dagelijks kauwgom soorten te proberen. Die dames die ken ik ook, ik zie ze nooit zonder kauwgom. Heeft ook zo zijn voordelen want ze hebben altijd een frisse adem. En natuurlijk ga ik Natural Push Up ook proberen, dat had ik waarschijnlijk eerder geprobeerd ware het niet dat ik op internet nergens dit product tegen kwam.

Misschien werkt dit wel. Ik geef de goede moed nooit op.  Ik heb het gevonden en een mail gestuurd met mijn dramatische ervaringen. Mijn verhaal wordt sowieso geplaatst ook als ik niks koop. Het een heeft niets met het ander te maken en als ik de andere blogs lees die ingezonden zijn dan is mijn verhaal eigenlijk nog niet eens het meest negatieve scenario.

Mocht dit product nou stom toevallig als laatste in de rij wel zorgen dat ik het gevoel krijg dat er wat positiefs op gang komt ten aanzien van mijn wens voor grote, mooie borsten, dan heeft het geen zin verder te reageren is me verteld want ze plaatsen uitsluitend anti reclame voor de hele sector die voor 98% gebaseerd is op totale nonsens. Dat percentage kende ik niet, maar dat is best heftig.

Met vriendelijke groetjes en veel lees plezier gewenst met mijn kleine bijdrage. Rianne.